Naslovnica Vijesti Hrvatska

Imao sam puno ponuda za ulazak u politiku i sve sam odbijao. A onda se pojavio Most...

O Pauletiću se danas pisalo i zbog negativnog članka o turistima iz Srbije, no tvrdi kako su oni dobrodošli
25. veljače 2016. u 22:32 129 komentara 15501 prikaza
Robert Pauletić
Foto: Luka Klun/Pixsell

 Jedno od većih iznenađenja današnjih imenovanja u Vladi novi je zamjenik ministra turizma Robert Pauletić

Poznati enigmat, kvizaš, putopisac, novinar i pobjednik Kviskoteke sa samo 15 godina kaže: "U prošlosti sam imao puno ponuda s raznih strana za ulazak u politiku, lokalnu i nacionalnu, i sve redom sam odbijao. Govorio sam sebi: ako se pojavi neka prava, poštena snaga, koja će uzdrmati našu političku močvaru, onda bih se mogao priključiti. Pojavio se Most, čije ideje podržavam od samog početka, a posebno cijenim Ivana Kovačića iz Omiša. I eto, dogodilo se da su se javili ljudi iz Mosta i ponudili mi mjesto zamjenika ministra. Smatraju da moje ideje i iskustvo svjetskog putnika mogu pomoći hrvatskom turizmu. Imam puno zamisli i mogućih projekata, ali o tome ću prvo razgovarati s ministrom Klimanom". 

Pauletić kaže i da hrvatski turizam ima puno prednosti i da ne ruši slučajno rekorde, te da ga posebno zanima Hrvatska turistička zajednica te da će brzo proučiti kako funkcionira.

Osim kao novo lice u turističkoj branši, Pauletić je danas  bio medijska tema i zbog svog članka u Slobodnoj Dalmaciji o turistima iz Srbije.  “Smista san otiša do vlasnika hotela, inače purgera (!), i reka da napuštan hotel već sutra ujutro, umisto u sridu kako san planira. Reka je samo: ‘Okej, nemojte kaj zamerit’, iako smo znali i on i ja o čemu se radi”, napisao je tada Pauletić. Danas nam, međutim, kaže da nema nikakvih predrasuda prema turistima iz Srbije i dodaje “dapače, dobrodošli su na Jadran”. 

>> U suradnji s njemačkim IFO institutom izrađivao HDZ-ov program za poglavlje 'Okoliš' 

>> Ovo su zamjenici i pomoćnici ministara koje je Vlada danas imenovala!

Elipso

  • mojski.moja:

    srbi mogu rusiju tamo na primorje (sevastopolj) ili kako se vec zove, to neka idu kod brace rusa

  • mojski.moja:

    hvatskoj trebaju ovakvi hrvati a n nekakvi pupovci i raskovici

  • Hrabraja:

    Prica protiv kajkavaca a v centru Zagreba ima privatne ljekarne, koje kasne s placanjem dobavljačima po godinu dana. Super poduzetnik .....