Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ASTROANALIZA

'Milanović i Plenković imaju odlične potencijale za ‘partnersko’ vođenje zemlje'

Inauguracija predsjednika Zorana Milanovića
Foto: Damir Sencar/HINA/POOL/PIXSELL
1/20
18.02.2020.
u 19:20

Cjelokupna slika inauguracije ukazuje na doista radikalnu promjenu imagea predsjednika i značajniju ulogu i utjecaj predsjednika na javni image zemlje.

Zoran Milanović potpisao je prisegu 18.02.2020 godine u 12.10 i taj trenutak, shodno rasporedu planeta, opisuje njegov predsjednički mandat. Najviše planeta skoncentrirano je:

- u području javnosti, saveza, odnosa s drugima: vrlo izazovno. Trebat će jako puno discipline da se ne ode u krajnost. Tu ne bi trebao forsirati radikalne promjene. Moguće su zamke i svaku izjavu bi trebao pomno promisliti jer s njome može izazvati neugodne reakcije. Njegov image bi u području javnosti bio preozbiljan a otvoreni neprijatelji konzervativnih struja samo čekaju 'razloge'. Reagirat će domaći 'neprijatelji' koji su spremni na podmetanja. Ali novi predsjednik ima dosta pameti i snage iz dosadašnjeg iskustva pa može ploviti kroz te valove. Njegova snaga je u 'savezu' s običnim ljudima i radnicima. 

Inauguracija predsjednika Zorana Milanovića
1/19

- u području međunarodnih odnosa, znanosti i visokoškolskog obrazovanja, religije, općeg morala, zakona i pravnog sustava: ima ljepše i lakše potencijale za novog predsjednika. Tu će imati podršku, 'zasjati' će i biti odlično prihvaćen, a pogotovu u 2021. i 2022. godini. No, u tom području će biti povremena zbrka s kadrovima.

Cjelokupna slika inauguracije ukazuje na doista radikalnu promjenu imagea predsjednika i značajniju ulogu i utjecaj predsjednika na javni image zemlje.

To neće oduševiti premijera Plenkovića. Predsjednik Milanović i premijer Plenković imaju odlične potencijale za ‘partnersko’ vođenje zemlje, ali iznenađuje planetarna slika shodno kojoj je premijer Plenković negativniji partner koji svoje strahove i slabosti projicira kroz dominaciju. Ta dominacija će biti vrlo prepoznatljiva. Predsjednik Milanović mora dosta toga ‘amortizirati’ i biti strpljiv, mudar, jer će samo tako moći korigirati premijerov otpor i usporavanje. Suprotstaviti mu se treba samo u izravnom razgovoru, a ne javno.  

Za više astroanaliza posjetite stranicu astrologinje Anđelke Subašić.  

Pogledajte i video: Macan i Mamić komentirali inauguraciju Zorana Milanovića



 
Ključne riječi

Komentara 4

JU
jurajuric120
08:25 19.02.2020.

preko potreban konsenzus. nadam se da ovo vodi u veliku koaliciju i provođenje preko potrebnih reformi.

DU
Deleted user
05:53 19.02.2020.

Astroloski pripadaju istom znaku - obojica su dezerteri.

Avatar bokolo
bokolo
01:12 19.02.2020.

Jugo pakt?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije