Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 51
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
romsko naselje

Maloljetnik puškom ranio muškarca i pucao u punu kuću

romi,romsko naselje lončarevo
Vjeran Žganec-Rogulja/PIXSELL
22.07.2013.
u 12:30

Maloljetnik je pucao i prema kući ranjenog muškarca u kojoj je bilo više članova njegove obitelji. Srećom, nitko nije ozlijeđen.

Svađa u romskom naselju Paragu u Međimurskoj županiji zamalo je tragično završila. U subotu oko 18 sati 20-godišnjak i maloljetnik prvo su se verbalno, a potom i fizički sukobili sa 37-godišnjakom iz istog sela.

Dvojac je otišao do obližnjeg šumarka u kojem su sakrivali pušku koju su posjedovali bez dozvole i vratili se u dvorište. Stariji je uperio pušku prema 37-godišnjaku i pokušao pucati, no oružje je bilo zakočeno. Pušku je potom uzeo maloljetnik, otkočio je i rafalnom paljbom ispalio više komada streljiva. Jedno je pogodilo 37-godišnjaka u ruku i lakše ga ozlijedilo. Maloljetnik je potom pucao prema kući ranjenog muškarca u kojoj je bilo više njegove članova obitelji. Srećom, nitko nije ozlijeđen. Meci su probili vrata i zabili se u zid kuće.

– Počinitelji su uhićeni i predani pritvorskom nadzorniku Policijske uprave međimurske i protiv njih podnijet će se kaznena prijava Županijskom državnom odvjetniku u Varaždinu radi kaznenih djela pokušaja ubojstva, dovođenja u opasnost života i imovine i nedozvoljenog posjedovanja, izrade i nabavljanja oružja i eksplozivnih tvari – kažu u PU međimurskoj.

>>Dvojica uhićena zbog pucnjave iz automatske puške

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije