Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 79
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OZLIJEDILA SE

Majka ispričala: 'Liječnik na Rebru je mojoj slijepoj kćeri (2) istrgnuo stolac iz ruke. Pala je'

Zagreb: Prvi dan naplate participacije po zagreba?kim bolnicama
Foto: Goran Stanzl/Vecernji list
1/2
07.09.2023.
u 20:42

Majka je ispričala kako se navodno sve dogodilo prošloga tjedna u dječjoj igraonici KBC-a Zagreb

Prošloga tjedna u KBC-u Zagreb navodno je došlo do incidenta, i to na odjelu pedijatrije. Majka 2-godišnje djevojčice koja je slijepa na jedno oko ispričala je tako kako je iživcirani kirurg navodno djevojčici istrgnuo stolac iz ruke, zbog čega je ona pala i ozlijedila glavu. 

Za RTL Danas je kazala je kako je sve krenulo kada je djevojčica gurala plastični stolac u dječjoj igraonici. U jednom trenutku je iz sobe za odmor izašao kirurg koji je, tvrdi majka, zatražio od majke da joj uzme stolac jer se s njim ne može igrati. Majka mu je na to rekla da ne može na silu, a osim toga djevojčici je služio i za oslonac zbog slabovidnosti. 

- Veli sad ću vam ja pokazati kako se djetetu stolica oduzme! Ja sam bila u šoku. Došao je on do nje, ona kako je držala stolicu on je njoj istrgao stolicu iz ruke i ona je izgubila ravnotežu i pala. Zadnjim dijelom glave lupila je u veliku drvenu stolicu s metalnim nogama - ispričala je majka koja tvrdi kako je sve i snimljeno, dodajući kako je djevojčica toga dana kasnije i povraćala. 

POVEZANI ČLANCI:

- Sve se desilo ispred kamera. Bila su dva roditelja koja su čekala dijete da ide na operaciju. Jednostavno sam još uvijek u šoku da se to može dogoditi u bolnici na odjelu koji je proglašen prijateljem djece. Je li mu smetao taj zvuk, dijete, što se gura ta stolica. Jednostavno ja ne znam što je tu njemu smetalo - dodala je poručila kako će sve prijaviti policiji.

>> VIDEO Užas u Zagrebu: Pitbull ugrizao dijete

Komentara 12

JU
juma
22:35 07.09.2023.

Probajte gurati stolicu gore-dolje po hodniku desetak minuta, a onda pitajte ostale ljude u čekaonici ili oridinacijama što misle o toj vrsti zabave? Roditelji su tu da djecu odgajaju i da se djecom bave, a ne da zure u mobitel. Djevojčica je samo željela privući pažnju majke i time bukom terorizirala sve oko sebe. Kirurg se pak samo želio odmoriti na pauzi i iuzgubio je živce kada je majka ignorirala zamolbu da se pozavbavi vlastitim djetetom.

DU
Deleted user
21:33 07.09.2023.

The good (djevojčica), the bad (doktor) and the ignorant (majka). Mislim da je majka krivo postupila. Trebala joj je uzeti stolicu bez puno priče. Naravno zao mi je male.

Avatar Tombstone
Tombstone
23:39 07.09.2023.

Pa lijepo joj je rekel da zeme klinki stokrl, odbila je I sad se zali????

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije