Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 78
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Rade usporeno

Konstruktor u dva tjedna izgubio 10 radnih dana na zapadnoj obali!

konstruktor, prosvjed (1)
Ivo Čagalj/PIXSELL
13.03.2012.
u 12:45

Iako je Konstruktor u petak isplatio dio plaća, još uvijek imaju problem s nabavom energenata i repromaterijala pa će glavninu radova odraditi podizvođač Pomgrad

Konstruktor inženjering nastavit će s radovima na splitskoj zapadnoj obali, ali u bitno smanjenom opsegu te će glavninu radova preuzeti Pomgrad, glavni podizvođač. Dogovoreno je to u utorak na sastanku dogradonačelnika Splita Jure Šundova s predstavnicima Konstruktora i Pomgrada.

Konstruktor je u petak isplatio dio plaća, ali njihovi problemi nisu riješeni, jer i dalje ima poteškoća s nabavom goriva i repromaterijala. Iako radovi nisu bili u potpunosti obustavljeni, procijenjeno je da je u protekla dva tjedna izgubljeno čak 10 radnih dana! Konstruktoru će biti plaćeni samo oni radovi koje u zadanim rokovima može izvesti. Konstruktor i Pomgrad u roku od dva dana trebaju definirati poslove koji su preostali i utvrditi rok završetka radova koji, očito, neće biti 15. travnja, kako je planirano.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije