Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 176
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KUPNJA ZRAKOPLOVA

Iznenadan posjet: Prvi čovjek Vojske Srbije na obuci pilota HRZ-a u francuskoj bazi

17.03.2023.
u 19:54

Pripadnici HRZ-a bili su obaviješteni o dolasku gosta iz Srbije, no ni do kakvih susreta s Mojsilovićem nije došlo jer su i Francuzi pazili da se ta mogućnost izbjegne. Hrvatska i Srbija u zategnutim su političkim odnosima, koji su vjerojatno najgori od završetka rata, a kad je nabava Rafalea u pitanju, i tu postoji najblaže rečeno konkurentski odnos.

Komentara 69

BE
Berri
20:24 17.03.2023.

Avione neće platiti ni Plenković niti Vučić, nego građani Hrvatske i Srbije. Srbija je izgubila rat zbog velikosrpske politike Slobodana Miloševića i nadasve zbog mudrosti Franje Tuđmana. U tom ratu, kojeg mi zovemo Domovinski rat, Tuđman je dobio jer je imao sposobnog ministra obrane Gojka Šuška, motiviranu i dobro obučenu vojsku, hrvatske vitezove i bojovnike, domoljube. Hrvatski vojnik je dobio Domovinski rat. Volio bih da već 15 godina imamo F-16, a ne da da čekamo još 3-4 godine.

Avatar Hazl113
Hazl113
20:46 17.03.2023.

Vidim da nitko ne piše, pa ni autor ovog članka jednu bitnu stvar, a to je da Rafal i ono što ima na i u sebi nije 100% francusko. Samo toliko. A Vučiću i Srbima sline cure od kako su doznali što kupujemo. Oni Rafale neće imat nikad, osim ako ne kažu zbogom Rusiji i Kini, što neće. Imaju Ruske i Kineske svemoćne letjelice pa neka kupuju što hoće.

TO
tolitol
20:10 17.03.2023.

Mislim da je još jedna to patka Aleksandra Vučića, ali ja Srbima želim iz sveg srca da kupe te francuske avione i tako potroše 3 milijarde eura kojih nemaju iz preskupih kredita svojih kineskih i dubajskih kreditora. Bit će to još jedna pametna investicija u rangu otkupa prava prijenosa engleske nogometne lige za pišljivih 600 milijuna eura. Čim dulje postojeća garnitura u Beogradu ostane na vlasti, to je bolje za sve zemlje u okružju.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije