Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 99
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Trumpova rezidencija

Dvoje ozlijeđeno u požaru u Trumpovu tornju u New Yorku

Trump Tower
Foto: Reuters/PIXSELL
1/4
08.01.2018.
u 15:27

Vatrogasci na vrhu zgrade gase požar

Dvoje ljudi je ozlijeđeno, jedna osoba teško, u ranojutarnjem požaru blizu vrha Trumpova tornja u središtu Manhattana, priopćila je u ponedjeljak newyorška vatrogasna služba.

Riječ je o 58-etažnoj zgradi u kojoj je i rezidencija Donalda Trumpa, aktualnog predsjednika SAD-a, koji je za vrijeme požara navodno bio u Washingtonu.

Američki predsjednik Donald Trump je u to vrijeme bio u Washingtonu.

Mada su lokalni mediji prvotno izvijestili kako nije bilo ozlijeđenih, jedna je osoba pretrpjela teške, možda i po život opasne ozljede, a druga lakše, rekla je vatrogasna služba.

Eric Trump, jedan od predsjednikovih sinova, rekao je na Twitteru da se radi o manjem požaru nastalom u električnoj razvodnoj kutiji na uređaju za hlađenje na krovu tornja na manhattanskoj Petoj aveniji iz kojega je izvirao gust dim. 

"Vatrogasna služba New Yorka je bila tu za nekoliko minuta i obavila sjajan posao", rekao je mlađi Trump. "Muškarci i žene vatrogasne službe New Yorka su istinski junaci i zaslužuju našu najiskreniju zahvalnost i pohvale".

Požar je prijavljen telefonom malo nakon 7 sati ujutro na najvišem katu 68-katnice, koja je bila Trumpovo glavno mjesto stanovanja prije nego je izabran za predsjednika i inauguracije prije skoro godinu dana, rekla je vatrogasna služba. On se nakon inauguracije preselio u Bijelu kuću u Washingtonu, gdje živi sa suprugom Melanijom i sinom Baronom.

Više od 90 minuta nakon prvotne prijave 84 vatrogasca i 26 jedinica su još uvijek na mjestu događaja, prema glasnogovorniku službe vatrogascu Kenu Reillyju.

 

Trump tower is on fire this morning #trumptower #trumpfire

Objavu dijeli See Tru (@seetru)

Komentara 4

Avatar intimus 500
intimus 500
15:47 08.01.2018.

sigurno Ivanki izgorio grah :)

DU
Deleted user
14:50 08.01.2018.

Fire and Fury...hehehe

Avatar Kupus Dei
Kupus Dei
14:30 08.01.2018.

Zahvala Izraela? Sigurno je osigurao prošli tjedan na 5 milijardi za slučaj požara ;)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije