Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 69
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Napustili Hrvatsku

Ivica Todorić je odselio u London, a s njim je i stariji sin Ante

Ivica Todorić
Foto: Robert Anić/PIXSELL
1/5
10.10.2017.
u 15:13

Mlađi sin Ivan koji je vodio Nadzorni odbor Agrokora je u Švicarskoj, gradu Zurichu

Ivica Todorić već duže vrijeme boravi u Londonu, a u Hrvatsku i ne navraća, doznaju 24 sata.

On iz Londona koordinira objave na svom blogu, a njemu se pridružio i stariji sin Ante. On se pak ovo ljeto odselio u mjesto pored Beča, navodno jer nije mogao naći posao u Hrvatskoj nakon otkaza u Agrokoru. Sada je s ocem, dok mu je obitelj navodno i dalje u Austriji.

Ivica Todorić
1/15

Mlađi sin Ivan koji je vodio Nadzorni odbor Agrokora je u Švicarskoj, gradu Zurichu.

Kod kuće su ostale samo kćer Iva Balent koja se nedavno i obratila novinarima ispred velebnog Kulmerovog dvora gdje je s majkom Vesnom. I Balent je planirala put u SAD, ali je zasad ipak ostala u zemlji.

Komentara 105

AL
alphazulu99
15:37 10.10.2017.

Taj lik je do nedavno drzao predavanja na ekonomskim fakultetima. Njemu su se klanjali doktori znanosti. Sada vidimo koliko im vrijede titule.

SX
sudbina x
15:54 10.10.2017.

Zamisli koju lovu trebaš imati da bi živio jedan u Londonu Drugi u Švici treči u Austriji a ostali u Hrvatskoj...? Naravno nitko ništa ne radi ...Tu su te milijarde kuna. sad se one troše...

RI
risingsun
15:53 10.10.2017.

Ovo je gospodarski kriminal epskih razmjera. Ovo je ravno veleizdaji. Todoricu i njegovoj obitelji kao i cijelom menadzmentu Agrokora treba uruciti kaznene prijave.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije