Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 148
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nije propustio

I Vučić pozorno pratio sučeljavanje kandidata: Nije mi vrag dao mira...

18.12.2019.
u 14:26

Srbijanski predsjednik je istaknuo da ono što je mogao čuti nije bilo naročito ohrabrujuće

Sučeljavanje 11 kandidata za predsjednika države na HRT-u nije propustio ni srbijanski predsjednik Aleksandar Vučić. Nakon otvaranja dionice autoputa "Miloš Veliki", od Surčina do Obrenovca, novinarima je rekao da mu "vrag nije dao mira" i da je gledao sučeljavanje.

"Dva od šest osnovnih pitanja ticala su se Srba ili ćirilice. Htio sam vidjeti profesionalno. Mogao bih da vam reći koga vidim u drugom krugu, a koga kao pobjednika. Ali, ako bih to rekao drugima bih omogućio da se približe. Toliko je bilo očigledno", kazao je Vučić.

Srbijanski predsjednik je istaknuo da ono što je mogao čuti nije bilo naročito ohrabrujuće. Rekao je je da je sretan zbog toga, jer bi, kako kaže, u Srbiji u 60 pitanja koja bi eventualno bila postavljena, jedno možda, bilo o situaciji u regiji, a posebno o Hrvatskoj nijedno, što, kaže, mnogo dobro i lijepo govori o Srbiji, javlja B92.

Video: Skoko i Macan komentirali sučeljavanje kandidata

Komentara 4

CR
creedence1954
15:51 18.12.2019.

Mnogo ljigav covek!

Avatar Mi sami
Mi sami
16:21 18.12.2019.

Vučko požuri eno čika voja naručio pivo, ladno...hehehe

TR
tramontana
17:15 18.12.2019.

Niko nije sumnja da ima vraga u sebi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije