Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 164
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Madeleine Albright

'Htjela je bombardirati Srbiju, a Miloševića je zvala monstrumom. Tuđmana je cijenila ali...'

24.03.2022.
u 10:30

Bivša američka državna tajnica Madeleine Albright u srijedu je preminula u 85. godini života. Slobodana Miloševića je devedesetih godina nazvala čovjekom koji je skrivio “grozotu biblijskih razmjera”, a njezin angažman i snažno zagovaranje NATO akcije protiv Beograda neki su kritičari nazivali “Albrightičinim ratom”.

Komentara 23

Avatar Mistborn
Mistborn
10:50 24.03.2022.

Odličan potez s NATO-om. Šteta što je kasnila i što je kratko trajalo. Trebalo je olimpijski- citius, altius, fortius!

Avatar BožeSačuvaj
BožeSačuvaj
11:58 24.03.2022.

Hvala na svemu Albright..hvala Clintonu i američkim demokratima (posebno hvala ministru obrane Perry W.) što su nam pomogli stvoriti državu..oni su rano shvatili Miloševićevo divljanje po bivšoj Jugi..da je ostala 93 na vlasti Bushova administracija sa J. Bakerom pitanje jee da li bi uooće bilo Oluje

Avatar messerschmittt
messerschmittt
11:16 24.03.2022.

R.I.P. bila je divna i jaka žena

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?