Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
poruka i premijeru

HSS Liniću: Ne morate ništa više reći, najbolje da svi što prije odete

Branko Hrg HSS
Anto Magzan/Pixsell
08.05.2014.
u 15:07

-Vaša porezna politika građane je do kraja uništila, a Vi i nakon toga govorite da Vam je interes stranke važniji od interesa građana i ne želite ništa reći - komentar je HSS-a na Linićevu "šutnju"

Nakon što je, kao i većina oporbenih stranaka, nakon smjene ministra financija Slavka Linića zatražio prijevremene izbore, HSS se danas pita kakve tajne Linić krije građanima o svojoj stranci i Kukuriku koaliciji.

Referiraju se na njegovu najavu kako će tek nakon europskih izbora 25. svibnja otkriti pozadinu odnosa i sukoba s premijerom Zoranom Milanovićem.

- A što je s građanima, oni imaju pravo znati što i kako rade ljudi koje su izabrali i koje plaćaju. Očito da Kukuriku priprema novu prijevaru građana - tvrde u HSS-u i navode, obraćajući se Liniću, kako građani za njim sigurno ne plaču.

- Vaša porezna politika građane je do kraja uništila, a Vi i nakon toga govorite da Vam je interes stranke važniji od interesa građana i ne želite ništa reći. Možda je bolje da ništa više i ne govorite, ni Vi ni predsjednik Vaše stranke. Najbolje bi bilo da svi što prije odete - današnji je komentar Hrvatske seljačke stranke na zbivanja u vladajućem SDP-u.

>>HSS o smjeni Linića: Prekasno je, raspišite prijevremene izbore!

>>Pročitajte što je Linić poručio Milanoviću i vrhu SDP-a

Komentara 3

ZN
znatizeljan2013
17:21 08.05.2014.

Vrijeme je za prijevremene izbore! Izgleda da su toga svjesni svi osim vladajućih!

Avatar Carrera
Carrera
17:32 08.05.2014.

apsolutno se slažem, za hrvatsku bi bilo najbolje da ova nesposobna kukuriku koalicija što prije ode s vlasti

NE
nenadbat
16:38 08.05.2014.

Bravo Hrg svaka ti je na mjestu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije