Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 47
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zašto Vlada i Sabor 5 godina ne donose zakon

Hrvatska bez novog zakona o pobačaju zbog straha od desnice

05.05.2022.
u 23:31

Vrijedi zakon iz 1978., a SDP kani pogurati prijedlog da se pobačaj može učiniti s 12, a ne 10 tjedana trudnoće

Komentara 46

MP
marinko.przolica
23:50 05.05.2022.

Rasprava o pobačaju (zastarjelom medicinskom zahvatu) u 21. stoljeću kada toliko zanamo o reproduktivnom zdravlju, raznolikim i široko dostupnim kontracepcijskim sredstvima nadasve začuđujuće... I još više začuđuje da dolazi od strane tzv "intelektualne" politike i intelektualne prosviječene "ljevice"... Pa koliko si inteligentan ako nisi u stanju poznavati temelje reproduktivnog zdravlja, koristiti kontracepciju ili imati dovoljno pameti da se suzdržiš od seksa dok ne riješiš pitanje zaštite od trudnoće... Nema baš nikakve veze sa zdravim razumom...

MT
mačak tom
23:51 05.05.2022.

Potpuni pogrešan članak. Zakon se ne mijenja isključivo zbog fetocidne ljevice. Ova jadna država nema snage uvesti najobičniju savjetodavnu komisiju prije pobačaja. Ovaj članak izvrće teze.

ŠU
šunje
01:04 06.05.2022.

"čovjekoljubljivoj" ljevici se diže kosa na glavi,kad se netko usprotivi ubijanju nerođene djece...jesu progresivni,da ti pamet stane...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?