Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 182
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'ZLOČIN I KAZNA'

FOTO Automobil mu zatvorio ulaz, odlučio vozaču dati lekciju: Zavezao vozilo za vrata dvorišta

Foto: Facebook/Prometne zgode i nezgode
1/2
21.07.2023.
u 11:49

Vlasnik dvorišta ostavio je poruku ispod brisača, a fotografija objavljena na Facebooku izazvala je podijeljene reakcije

Fotografija automobila koji je parkiran ispred ulaza u dvorište ne bilo ništa neobično da automobil nije privezan za vrata dvorišta. Na automobilu ispod brisača stoji poruka "Vaše auto sam zaključao jer je zatvorilo naš ulaz!", a fotografija je objavljena je na Facebook stranici Prometne zgode i nezgode uz opis "Zločin i kazna". Lokacija događaja nije poznata, a reakcije su podijeljene. Dok je neke "kazna" za nepropisno parkiran automobil nasmijala, bilo je i onih koji osudili ponašanje vlasnika dvorišta jer misle da bi netko od pješaka mogao zapeti i ozlijediti se. 

"Ispeći kokice i sist' preko puta...Moglo bi biti zanimljivo kad se vrati vozač, a u međuvremenu još koji pješak zaroni k'o noj preko žice", "Vozač neće primjetiti, pa ode i ograda", "Otključavanje 50 eura", "Stranac teško da razumije hrvatski, a ovakvo 'kažnjavanje' često rezultira sa više štetei nego koristi. Ovaj bi mogao lako ostati bez ograde ili bi se netko mogao spotaknuti preko žice itd.", samo su neki od komentara ispod fotografije nesvakidašnjeg događaja.

VEZANI ČLANCI:

 

Komentara 37

DU
Deleted user
13:43 21.07.2023.

Tako ovaj lik sigurno nebi parkirao doma, al tu je na odmoru pa onda može kako hoće. Vlasnik dvorišta je samo trebao pozvati pauk, oni bi došli digli auto i lik nek si ga poslije traži gdje je. Al već ako ne tako, onda ni ovo nije loša kazna za nepropisno parkiranje. U svakom slučaju vozač je dobio dobru lekciju za ubuduće.

Avatar Zgubider..
Zgubider..
13:19 21.07.2023.

Vaše auto 🤣...

JO
JOZO
14:32 21.07.2023.

Totalno nepromišljen potez. Najgore je što može pješak zapeti i polomiti se a tko će onda odgovarati.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije