Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 50
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kod Letovanića

Došao obići poplavljenu vikendicu i otad mu se gubi svaki trag

nestao Marko Đurić portal
screenshot/nestali.hr
04.02.2013.
u 13:55

Marko Đurić je u subotu došao obići svoju poplavljenu vikendicu i od tog mu se trenutka gubi svaki trag. Mještani, koji se ne sjećaju tako visokog vodostaja, kažu kako je moguće da ga je odnijela jaka struja rijeke.

Iz vikendaškog naselja kod Letovanića, na obali Kupe, gdje je poplavljeno više desetaka vikendica, nestao je Marko Đurić (56) iz Zagreba.

On je u subotu došao obići svoju poplavljenu vikendicu i od tog mu se trenutka gubi svaki trag. Mještani, koji se ne sjećaju tako visokog vodostaja, kažu kako je moguće da ga je odnijela jaka struja rijeke.

Iz Policijske uprave sisačko-moslavačke je potvrđeno da je prijavljen nestanak 56-godišnjaka, te da se nastavlja traganje za nestalim. Međutim, upravo zbog visoka vodostaja i jake struje vode, potraga je otežana.

>>Na području Zagreba nestao Danijel Valdgoni iz Pakraca

>>Po kostima 
s Brača identificiran Nizozemac koji nestao 2007.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije