Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 95
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

DORH ima super kadar: iz tri milijuna stranica medijima dostavi ključne SMS-ove

08.02.2023. u 14:10

Čim se krene čačkati po političkim žabokrečinama vladajućih, čim se počnu znojiti dlanovi od nelagode, odmah je to politički pritisak. Premijerov pritisak glavnoj državnoj odvjetnici Zlati Hrvoj Šipek nije smetao

Komentara 9

BE
Berri
14:29 08.02.2023.

Zlata Hrvoj je jučer rekla da oni nemaju kadrove! Inače, u prvom razredu osnovne škole se uči odvajanje bitnog od nebitnog. Kada želiš nešto opstruirati, onda dostaviš 3 milijuna stranica i upregneš 30 sigurnosno neprovjerenih ljudi koji će taj materijal fotokopirati i skenirati. Koji je rezultat? Pa netko od tih 30 koji se bave fotokopiranjem pikanterije dostavi medijima.

GR
grape
14:50 08.02.2023.

E moja Renata. Nema samo DORH pristup dokaznom materijalu.

BE
Berri
14:40 08.02.2023.

Najtragičnije u čitavoj priči jest da je te pikanterije iz SMS-ova dostavila neka bezvezna, frustrirana razvedena baba ljevičarskog svjetonazora. Njoj su dali, kao nagradu, da do mirovine skenira i fotokopira spis od 3 milijuna stranica, a ona je u stanju koje graniči sa zlostavljanjem na radnom mjestu "pukla" i dostavila ono što nije smjela. Sada se Andrej Plenković zbog neke nebitne žene čija je plaća 700 eura crveni. DORH ne može na ovaj način završiti niti jedan postupak jer tehnologiju koriste na način da sve skeniraju i fotokopiraju i slažu u registratore. Svi službenici iz DORH-a, svi zaposleni na sudu, uključujući i suce su malo plaćeni za birokratski posao koji obavljaju i onda odlaze na druge poslove, odlaze na porodiljne, bolovanja, zato neće biti presuda.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije