Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Glasuju o smjeni

Đapić: 'Aktualni sat na sjednici Vijeća ću biti ja, nema ništa zanimljivijeg'

đapić
Foto: Marko Mrkonjic/PIXSELL
1/3
11.03.2015.
u 11:02

Oporba traži njegovo micanje zbog načina kako vodi sjednice te stoga što ju nije sazvao kako bi se raspravljao o stanju u HNK

 - Neće biti aktualnog sata na sljedećoj sjednici Gradskog vijeća, aktualni sat ću biti ja. Nema ništa zanimljivijeg od rasprave o mom radu – najavio je tako Anto Đapić izvanrednu sjednicu.

Sazvao ju je za 18. ožujka, a razlog je zahtjev za njegovim razrješenjem na čelnom mjestu Vijeća koji je potpisalo 15 oporbenih vijećnika. Oporba traži njegovo micanje zbog načina kako vodi sjednice te stoga što ju nije sazvao kako bi se raspravljao o stanju u HNK.

- Niti jedan razlog ne stoji. Ne možete naći niti jednog vijećnika kojega sam ponizio ili uvrijedio, osim što sam ulazio u polemike s onima koji su mene vrijeđali – rekao je Đapić. Nikoga nije, dodao je, osobno nazvao i tražio da ostane na čelu Gradskog vijeća. Svatko ima pravo, poručio je, tražiti opoziv bilo kojeg dužnosnika.

- Ali ne dopuštam da se govore laži pa ću se tome oštro suprotstaviti – istaknuo je.

Odbor za izbor i imenovanja, kao i sam gradonačelnik Ivica Vrkić odbili su, kaže Đapić, zahtjev za njegovu smjenu.

Da bi ga se maknulo iz te fotelje, potrebno je 19 ruku. Spomenuti zahtjev koji je na gradsku upravu poslan prije tjedan potpisalo ih je, pak, četvero manje.

- Potpuno spreman, i ljudski i politički, idem na sjednicu suočiti se s onim što me čeka – zaključio je Đapić.

>> Đapić: Najlakše je napasti na debelog – i nema problema

Komentara 1

SU
SUBARU
11:27 11.03.2015.

Otkud je ovaj ispao?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije