Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 122
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
radio bi s kruzerima

Čačić zatvor zamjenjuje radom za opće dobro?

čačić
Foto: Marko Jurinec/PIXSELL
03.11.2013.
u 21:15

Donald de Gravisi, ravnatelj Lučke uprave, pojasnio je kako su premještaj zatražili od Ministarstva pravosuđa jer Čačića se može angažirati na ozbiljnim poslovima za opće dobro.

Radimir Čačić, bivši potpredsjednik Vlade uskoro bi mogao boravak na improviziranom golferskom vježbalištu na Valturskom polju zamijeniti radom za opće dobro u pulskoj Lučkoj upravi, piše Glas Istre.

Donald de Gravisi, ravnatelj Lučke uprave, pojasnio je kako su to su zatražili od Ministarstva pravosuđa, jer Čačića se može angažirati na ozbiljnim poslovima kao što je putnički terminal za kruzere.

Radimir Čačić, koji je zbog nesreće sa smrtnim posljedicama u Mađarskoj kažnjen na 22 mjeseca zatvora, ideju o premještaju navodno je odmah prihvatio.

Komentara 67

Avatar ambasadoor
ambasadoor
21:32 03.11.2013.

Ma najjednostavnije je da ga puste van.Tako nece vise morati glumiti da je u zatvoru,a ipak ce moci nastaviti rad za "opce dobro" jer Hrvatska,ocito je,ne moze bez njegove "strucnosti".Nije bitno koliko ima nezapslenih mladih ljudi koji cekaju takvu priliku i naravno nikad je niti ne docekaju.Dok doticnom ponude pljuste i dok lezi u zatvoru,pravomocno osudjen.

CV
crna vrana
21:40 03.11.2013.

Dovest će im Lučku upravu pod stečaj za dva mjeseca !

MJ
mary joe fernandez
22:03 03.11.2013.

Grčić ga poslao da odradi..zar ne idu u rasprodaju luke,lučke kapetanije..ostavit će Ratko iza sebe pustoš kao u Coningu,starackom domu u Dubrovačkom primorju ili svojim građevinskim pothvatima u Izraelu,pa Centar banci...sve će to ovaj narod sanirati

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije