Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
AFERA AGROKOR

Osobe bliske Todoriću: Ivica je spreman vratiti se u Hrvatsku i boriti se

Ivica Todorić
Foto: Krunoslav Petrić/Pixsell
1/4
16.10.2017.
u 08:50

Tijekom nedjelje bio je posebno aktivan na svojem blogu, gdje je imao čak četiri objave.

Rano jutros policija je počela pretrage vezane uz Agrokor na više lokacija u Zagrebu. Istražitelji su došli i u rezidenciju obitelji Todorić, Kulmerove dvore, gdje su zatekli suprugu Ivice Todorića i bolesnog oca Antu Todorića.

Policija je pokucala i na vrata Ivana Crnjca koji je bio član uprave Agrokora, a ukupno je akcijom DORH-a i policije obuhvaćeno između 10 i 15 osoba.

Ivica Todorić
1/55

Policija Ivicu Todorića nije zatekla u Kulmerovim dvorima jer se on nalazi u Londonu. Tijekom nedjelje bio je posebno aktivan na svojem blogu, gdje je imao čak četiri objave. Pisao je i kako će podignuti kaznene prijave protiv određenih osoba.

Kako Večernji list doznaje od osoba bliskih bivšem šefu Agrokora, Todorić je spreman vratiti se u Hrvatsku i boriti se.

Komentara 29

WI
wice
09:14 16.10.2017.

Ivica ima sinkopu pa kada je ptpisivao kredite nije dobro vidio,a vjerovatno i dijagnozu skeruloze pa je odlutao na aerodrom i slučajno se spotakao te upao u avion za London. Ima on čvrstu obranu ne brinite.

NA
narod1
09:13 16.10.2017.

Ovo ne smije ostati samo na managerima. Todorić treba otkucati sve političare koji su mu bili saučesnici. Ako ih ne otkuca onda nije normalan.

DU
Deleted user
09:05 16.10.2017.

Slučaj će vjerojatno završiti slično Horvatinčićevom. Država bi mogla ušparati koju kunu pa ne ulaziti u beskonačne postupke koji završe u ništa.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije