Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 108
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
AMATERSKI GOL

Zekić o Borjanovoj pogrešci: 'Idiotski potez, bolje ne imati vratara, nego imati ovakvog, zna sve osim braniti.'

Slaven Belupo i Hajduk sastali se u 17. kolu SuperSport HNL-a
Foto: Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL
1/19
01.12.2022.
u 17:13

Podsjetimo, Borjan je posljednjih dana dospio u fokus javnosti u regiji svojim izjavama uoči i nakon utakmice Hrvatske i Kanade zbog svoga stava da je rođen u "Krajini, Dalmaciji, srpskom mjestu".

Hrvatska i Belgija igraju utakmicu trećeg kola Svjetskog prvenstva u Kataru. Na poluvremenu je 0-0, a istovremeno na drugom terenu u susretu Maroka i Kanade vidjeli smo čak tri gola. (2-1 za Maroko) No posebno je upečatljiv bio prvi pogodak koji je već nakon pet minuta zbog amaterske pogreške primio kanadski vratar Milan Borjan.

Zabio je Hakim Ziyech.  Bio je to nevjerojatan poklon kanadskog vratara koji je izašao s gola, uputio se u nepoznato te poslužio Ziyecha kojemu nije bilo teško zabiti na prazna vrata. 

>> VIDEO POGLEDAJTE OVDJE

Situaciji su u emisiji na poluvremenu na HRT-u komentirali i gosti u emisiji, a najoštriji u kritici bio je trener Zoran Zekić:

- Mislim da je daleko najlošiji vratar na SP-u. Kako on djeluje bolje da ni nemaš vratara, nego da imaš ovakvog. Oprostite na izrazu, ali idiotski potez, čini se da bolje zna sve druge stvari osim braniti - kazao je Zekić.

Soccer Football - FIFA World Cup Qatar 2022 - Group F - Canada v Morocco - Al Thumama Stadium, Doha, Qatar - December 1, 2022 Canada's Milan Borjan in action REUTERS/Marko Djurica Photo: MARKO DJURICA/REUTERS
Foto: MARKO DJURICA/REUTERS
Soccer Football - FIFA World Cup Qatar 2022 - Group F - Canada v Morocco - Al Thumama Stadium, Doha, Qatar - December 1, 2022 Canada's Milan Borjan in action with Morocco's Youssef En-Nesyri REUTERS/Marko Djurica Photo: MARKO DJURICA/REUTERS
Foto: MARKO DJURICA/REUTERS

Podsjetimo, Borjan je posljednjih dana dospio u fokus javnosti u regiji svojim izjavama uoči i nakon utakmice Hrvatske i Kanade zbog svoga stava da je rođen u "Krajini, Dalmaciji, srpskom mjestu". Vratar Borjan, koji je izjavio da rodni Knin i Dalmaciju smatra dijelom Srbije, bio je na udaru hrvatskih navijača na utakmici u Kataru. Nakon utakmice njegov se telefonski broj navodno masovno širio među WhatsApp grupama pa je tako dobio 2500 poruka hrvatskih navijača.

Borjan je u jednom trenutku te utakmice dignuo tri prsta.

- Da, jesam, pokazao sam. Jer krivo mi je kada te vrijeđaju. Ali to govori o njima. Gledam svoje dvorište, svoju reprezentaciju, svoje ljude oko sebe i svoju obitelj, to mi je najvažnije, ostalo, te primitivce, nemam što komentirati - rekao je Borjan.

Standings provided by Sofascore

Zbog svega je na kraju FIFA pokrenula disciplinski postupak.

Sve utakmice, komentare i analize vatrenih pratite na portalu Večernjeg lista


>> VIDEO: Fifa provodi istragu protiv Hrvatske: Evo kakva kazna očekuje HNS zbog ispada navijača

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar Idler
Idler
22:08 01.12.2022.

Nebum komentiral al pigam se od smjeha 😂

DE
Delboysiget
22:20 01.12.2022.

Mislim da je lik namjerno to napravio, kako mu repka ne bi slučajno pobijedila Maroko kako bi oni sigurno išli dalje a molio boga da nas Belgija "namaže" i da ostanemo bez drugog kruga.

MA
MarkoAntonio
06:34 02.12.2022.

Ne znam tko je trener Crvene Zvezde, po njegovom ponašanju ili Šešelj ili Vučić.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije