Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 79
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Aurelien Tchouameni

VIDEO Sad je i službeno, Real je za 100 milijuna eura doveo nasljednika Luke Modrića!

Split: Susret Hrvatske i Francuske u Ligi nacija
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/3
11.06.2022.
u 14:39

Francuz kamerunskog porijekla u Madridu bi trebao zarađivati oko 80.000 eura tjedno, što je četiri puta više od plaće koju je imao u Monacu. Radi se o veznjaku koji može igrati defenzivno, ofenzivno, moćan je u duelima, odlično čita igru i jak je na lopti. Zvuči poznato?

Aurelien Tchouameni (22) i službeno je postao nogometaš madridskog Reala! Potpisao je ugovor u trajanju od šest godina, a nagađa se da je Monacu kraljevski klub platio odmah 80 milijuna eura, dok će 20 milijuna ići kroz razne dodatke vezane uz njegove uspjehe na travnjaku.

Mladića još čeka liječnički pregled u utorak 14. lipnja, a nakon što ga prođe, bit će u punom smislu na raspolaganju treneru Carlu Ancelottiju, koji već polako slaže kockice za iduću sezonu, u kojoj se ne očekuje ništa manje od onoga u prošloj.

Dakle, prvenstvo i Liga prvaka ponovno su prioritet, ali s idućom sezonom dolaze još bitke u domaćem i europskom Superkupu, kao i Svjetsko klupsko nogometno prvenstvo. Neće biti lako, zato su mlade snage kao Tchouameni toliko bitne.

Francuz kamerunskog porijekla u Madridu bi trebao zarađivati oko 80.000 eura tjedno, što je četiri puta više od plaće koju je imao u Monacu. Radi se o veznjaku koji može igrati defenzivno, ofenzivno, moćan je u duelima, odlično čita igru i jak je na lopti. Zvuči poznato?

 

 

 

Da, 22-godišnjaka se priprema da zamijeni ili Luku Modrića ili Tonija Kroosa, a na njega Real gledao kao dugoročno rješenje. Uz Eduarda Camavingu i, potencijalno Lovru Majera, trebao bi činiti novi ubojiti trojac, koji će na jednak način dominirati europskim nogometom kao što to čine Modrić, Kroos i Casemiro...

U protekloj je sezoni Tchouameni igrao 46 utakmica u svim natjecanjima, zabio tri gola i pridodao dvije asistencije. Monaco je u konačnici završio treći i ima priliku natjecati se u Ligi prvaka iduće sezone.

Za reprezentaciju Francuske nastupio je deset puta, a debi mu je bio 1. rujna prošle godine protiv Bosne i Hercegovine.

Komentara 2

JK
jusna_kocka
14:52 11.06.2022.

Već su nasljednikom proglasili Odegaarda, pa doveli Camavingu kao nasljednika, pa sad još jedan francuz iz afrike koji neće potrajati ni 3 godine.

PO
posusak1
14:58 11.06.2022.

vidio sam ga neki dan... u HNLu takvih ima ko gljiva poslije kiše....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije