Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DIRLJIVA SNIMKA

VIDEO Lijepa reakcija sina Ivana Perišića nakon što se Neymar rasplakao nakon ispadanja sa SP-a

FIFA World Cup Qatar 2022 - Quarter Final - Croatia v Brazil
Foto: Lee Smith/REUTERS
1/5
09.12.2022.
u 20:28

Strijelac Neymar kao i 40 tisuća brazilskih igrača i navijača na stadionu briznuli su u plač, a ono što se nakon toga dogodilo rastopilo je srca svih nogometnih fanova.

Hrvatska je još jednom izvela čudo i plasirala se u polufinale Svjetskog prvenstva u Kataru svladavši Brazil nakon lutrije jedanaesteraca. Teško je bilo protiv peterostrukih osvajača SP-a i glavnih favorita za osvajanje Mundijala u Kataru tako da se sve do 105 minute čekalo na pogodak. Na isteku prvog produžetka zabio je Neymar i kao da je dao dodatnu snagu i energiju Hrvatskoj koja je prvo preokrenula preko Petkovića zatim slavila u penalima zahvaljujući jednoj obrani Livakovića i jednom promašaju Brazila.

Strijelac Neymar kao i 40 tisuća brazilskih igrača i navijača na stadionu briznuli su u plač, a ono što se nakon toga dogodilo rastopilo je srca svih nogometnih fanova.

Soccer Football - FIFA World Cup Qatar 2022 - Quarter Final - Croatia v Brazil - Education City Stadium, Doha, Qatar - December 9, 2022 Brazil's Neymar looks dejected after the penalty shootout as Brazil are eliminated from the World Cup REUTERS/Fabrizio Bensch Photo: Fabrizio Bensch/REUTERS
Foto: Fabrizio Bensch/REUTERS

Sin Ivana Perišića Leonardo potrčao je prema brazilskoj zvijezdi koja je bila na centru. Leo je došao do Neymara i kratko ga zagrlio te sretan potrčao natrag prema sestri Manueli koja je strpljivo čekala u tatinom dresu baš kao i Leo.

Dodajmo, Ivan Perišić i supruga Josipa ovog travnja postali dobili su i treće dijete, sina Luku. Podsjetimo, ljubav se između para rodila još u srednjoj školi kada su, navodno, sjedili i u istoj klupi.

Sve utakmice, komentare i analize vatrenih pratite na portalu Večernjeg lista


Ključne riječi

Komentara 2

ST
strek1
21:49 09.12.2022.

Lako je biti velik kad pobjeđuješ,ali dijete nen zna za to i zato je ovo dirljivo.Lijepa je i reakcija Neymara!Zato volimo nogometn I zato sam sretan da i moji unuci,unuk Šimun Petar i unuka Nera igraju nogomet!

FR
Frapin
21:32 09.12.2022.

Prekrasna gesta malog Perišića lijepo odgojeno dijete bravo malac

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije