Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
potez za pamćenje

FOTO Pogledajte što radi veliki Luka Modrić dok vatreni slave prolazak u polufinale

FIFA World Cup Qatar 2022 - Quarter Final - Croatia v Brazil
Foto: Lee Smith/REUTERS
1/45
09.12.2022.
u 20:11

Najbolji hrvatski nogometaš još jednom je pokazao kakva je ljudska gromada i kako posjeduje veliki karakter

Hrvatski nogometaši su u polufinale svjetskog prvenstva nakon što je moćni Brazil pao za polufinale svjetskog prvenstva. Neymar je zabio za carioce u sudačkoj nadoknadi prvog produžetka, ali je vatrene u igru vratio Bruno Petković i poentirao u 117. minuti. Nakon toga se pristupilo izvođenju udaraca s bijele točke, a tamo smo opet bili uspješni i četvrti puta bili uspješni. U polufinalu katarskog Mundijala ćemo igrati protiv boljeg iz ogleda Nizozemska - Argentina.

I dok su svi hrvatski igrači bili u euforiji i slavili prolaz u ogromnoj ludnici, Luka Modrić je napravio potez za pamćenje i povijest. Luka je pokazao kakva je veličina, otišao je do brazilske reprezentacije, gdje je tješio Rodryga Goesa, suigrača iz madridskog Reala. Njemu je Dominik Livaković obranio prvi penal i usmjerio čitavo raspucavanje. Rodryga je već prije tješio i suigrač iz reprezentacije Neymar, a Modrić ih je obojicu zagrlio i utješio.

 

 

Sve utakmice, komentare i analize vatrenih pratite na portalu Večernjeg lista


 
Ključne riječi

Komentara 15

VI
ViktorJ
21:16 09.12.2022.

Luka ako ima Boga ( a ima ga), ti si vec zavrijedio zivot vjecni! Bog te blagoslovio

Avatar Slatkica
Slatkica
21:33 09.12.2022.

bravo Luka, prava sportska gesta

DU
Deleted user
00:29 10.12.2022.

Hrvat Katolik Gospodin!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije