Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SVJETSKO PRVENSTVO

VIDEO Vatreni treniraju za Brazil: Ključni hrvatski igrač propustio trening!

FIFA World Cup Qatar 2022 - Croatia Training
Foto: SUHAIB SALEM/REUTERS
1/3
07.12.2022.
u 16:29

- Postoji veći interes navijača za ovu utakmicu. HNS je zatražio dodatni kontigent, ali nije previše izgledno da će FIFA to odobriti. Definitivno očekuje najveći broj navijača dosada. Dvije i pol, tri tisuće navijača - rekao je glasnogovornik Pacak.

Hrvatska nogometna reprezentacija u petak će od 16 sati igrati četvrtfinale Svjetskog prvenstva protiv Brazila. Vatreni upravo treniraju u Dohi i pripremaju se za utakmicu koja će se igrati na stadionu Education City. Naš reporter Tomislav Dasović nalazi se na licu mjesta. 

- Danas ne treniraju Stanišić i Brozović. Brozović je nakon pretrčanih 16.5 km protiv Japana dobio poštedu od izbornika, tako da trenira u fitnesu, a tamo mu se pridružio i Stanišić koji vuče malu ozljedu mišića. Vidjet ćemo hoće li konkurirati. Borna Sosa je dobro, danas je ovdje na treningu. Vjerujem da će ga normalno odraditi - rekao je glasnogovornik HNS-a Tomislav Pacak pa nastavio: 

- Postoji veći interes navijača za ovu utakmicu. HNS je zatražio dodatni kontigent, ali nije previše izgledno da će FIFA to odobriti. Definitivno očekuje najveći broj navijača dosada. Dvije i pol, tri tisuće navijača.

Borna Barišić za nijansu je ispred Borne Sose na poziciji beka. Ponovno bi u vrhu napada mogao biti Andrej Kramarić, a na krilu krenuti Nikola Vlašić, kao i u prvoj utakmici. 

Sve utakmice, komentare i analize vatrenih pratite na portalu Večernjeg lista


>> U studiju Večernjeg otkrivena životna priča Dominika Livakovića, otkrio ga je čovjek koji nije dočekao njegovu najveću noć: 'Mali buš videl, taj bu jednog dana svjetska klasa'

Komentara 8

Avatar cuvarkuca
cuvarkuca
17:02 07.12.2022.

Borna Barišić za nijansu je ispred Borne Sose - po čemu?

KA
Karloho
17:17 07.12.2022.

Samo ne stavljati Vlašića ,čovjek je totalno van forme ,u dosadašnjim susretima na SP_u,svaka lopta njemu upućena bila je izgubljena..

GR
Grana9
17:55 07.12.2022.

Jakića da razbija i pomogne veznom redu u trci,Modrića bliže napadačima,Perisic i Orsic krila bez devetke

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije