Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 176
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
STRAŠNA KONKURENCIJA

Vi im možete pomoći: Dva Hrvata nominirana za najboljeg na svijetu!

Domagoj Duvnjak Luka Cindrić
Foto: Fotostand/DPA/PIXSELL
1/6
06.02.2018.
u 21:17

Uz Duvnjaka i Cindrića, za najboljeg rukometaša svijeta u 2017. nominirani su još Sagosen, Karabatić i Schmid

Hrvatski reprezentativci Domagoj Duvnjak i Luka Cindrić nominirani su za najboljeg rukometaša svijeta u 2017. godini, objavila je u utorak Međunarodna rukometna federacija (IHF).


 
Domagoj Duvnjak, koji je bio najbolji rukometaš svijeta 2013., sa Kielom je prošle sezone osvojio njemački kup, te je bio izabran u najbolju momčad SP 2017.  Luka Cindrić je postao standardni reprezentativac Hrvatske, a sa Vardarom je prošle godine osvojio Ligu prvaka.

Uz Duvnjaka i Cindrića, za najboljeg rukometaša svijeta u 2017. nominirani su još Norvežanin Sander Sagosen, Francuz Nikola Karabatić i Švicarac Andy Schmid.

Iako ima tek 22 godine Sander Sagosen već je sada jedna od najvećih zvijezda svjetskog rukometa, ključni je igrač Norveške i Paris Saint-Germaina.

Nikola Karabatić jedini je rukometaš koji je tri puta proglašen za najboljeg igrača svijeta, a prošle godine predvodio je Francusku do naslova svjetskih prvaka, dok je Andy Schmid sa Rhein-Neckar Löwenom osvojio njemačko prvenstvo i po četvrti puta zaredom proglašen je najkorisnijim igračem rukometne Bundeslige.

Navijači i predstavnici medija mogu glasati za najboljeg rukometaša svijeta do 20. veljače na poveznicama koje se nalaze na internetskom portalu Međunarodne rukometne federacije.

Glasovati možete ovdje.

Domagoj Duvnjak Luka Cindrić
1/11

 

Komentara 2

MA
maziko
07:50 07.02.2018.

Čuj cindric nominiran.

KU
kupatilo
04:52 08.02.2018.

Lijepo bi bilo imati najboljeg ali nazalost trenutno nemamo nikog ni za među najbolje.Nikad nam pojedinci nisu bili tako losi kao trenutno.I onda koga predložit.One kojisu igrali ili koji nisu jer mozda se medju onima kojisu malo ili nisu bi i nasao neki.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije