Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 50
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SPEKTAKL U BOROVU

Pozlilo mi je na zagrijavanju, ali sam smogao snage! Pamtit ću to cijeli život...

02.02.2018.
u 19:13

- Dogovorili smo se u svlačionici da ja povedem momčad pred 2000 gledatelja u dvorani u Borovu. Atmosfera je bila sjajna

Damir Bičanić, bez obzira na visoku temperaturu, nije htio propustiti utakmicu kupa između Borova i PPD Zagreba (29:40).

– Rođen sam u Vukovaru i ovo mi je bila možda jedina prilika da zaigram u svom rodnom kraju. Da je bila riječ o bilo kakvom drugom gostovanju, ostao bih sigurno u krevetu. Ali htio sam igrati u Borovu, čak i u trenutku kada mi je pozlilo na zagrijavanju. Ipak, smogao sam snage da odigram desetak minuta – rekao je Bičanić.

Za ovu priliku dobili ste i kapetansku traku?

– Hvala treneru i suigračima koji su mi to omogućili. Jer, kad već nije bilo kapetana Zlatka Horvata, onda je traku trebao nositi njegov zamjenik Josip Valčić, ali eto, dogovorili smo se u svlačionici da ja povedem momčad pred 2000 gledatelja u dvorani u Borovu. Atmosfera je bila sjajna. Utakmica je tu bila najmanje važna. Drago mi je da smo svojim dolaskom privukli tako puno gledatelja i da je prihod od ulaznica išao u humanitarne svrhe, za liječenje male Maše – istaknuo je Bičanić.

Prije utakmice momčad PPD Zagreba obišla je vukovarsko groblje.

– Nažalost, nije bilo vremena da odemo do Ovčare i Trpinjske ceste. Nisam stigao otići ni do svoje rodne kuće. Drago mi je da su roditelji bili na utakmici, kao i velik broj prijatelja iz djetinjstva. Ovu utakmicu pamtit ću cijeli život – rekao je Bičanić koji nije siguran hoće li moći igrati u nedjelju kada je na rasporedu utakmica SEHA Gazprom lige protiv Pivovarne Laško u Celju.

– Sada sve ovisi o liječniku. Nadam se da bih se mogao oporaviti premda je malo dana do nedjelje. Imam temperaturu, boli me grlo, osjećam se slabo. Nisam siguran da ću biti u pogonu – zaključio je Bičanić. Zlatko Saračević ipak će u nedjelju biti jači za dvojicu igrača – Igora Vorija i Zlatka Horvata koji su dobili slobodno nakon Europskog prvenstva do četvrtka. Jučer su uobičajeno trenirali.

– Važna nam je utakmica za stjecanje samopouzdanja uoči Lige prvaka – rekao je Saračević.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije