Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 87
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KVALIFIKACIJE ZA OI

Veliki peh za Hrvatsku: Opet se ozlijedio Stepančić, Cveba našao zamjenu u Njemačkoj

Primopredaja inkubatora u bolnicu u Petrovoj kupljenih u sklopu akcije "Vratimo Palčiće u Petrovu"
Foto: Marko Prpic/PIXSELL
1/3
12.02.2021.
u 11:52

Nedavno je odigrao svoju prvu utakmicu nakon pauze, zabio i rekao: Nevjerojatan je osjećaj zabiti nakon godinu dana, a sada je već stigla druga ozljeda i neće ga biti šest tjedana na terenu

Luka Stepančić, hrvatski rukometni reprezentativac i igrač mađarskog Pick Szegeda, vratio se na parket nakon godinu dana stanke. Dugo je trpio bolove i nije igrao, a tijekom stanke zbog pandemije koronavirusa stalno je posjećivao liječnike te išao i na magnetsku rezonanciju, ali se ozljeda nije vidjela. Potom je početkom rujna prošle godine saznao da će morati na operaciju.

Naime, u Mađarskoj je na kraju ipak utvrđeno da mora na šivanje ligamenata desne noge i operacija je uspješno obavljena. Bilo je nekih naznaka da bi ipak mogao biti spreman za Svjetsko prvenstvo u Egiptu, no to se ipak nije dogodilo.

Nedavno je odigrao svoju prvu utakmicu nakon pauze, zabio i rekao: Nevjerojatan je osjećaj zabiti nakon godinu dana. 

Oduševljen je bio i Hrvoje Horvat. Novi ga je izbornik odmah stavio na popis za kvalifikacije za Olimpijske igre u Tokiju, ali onda se dogodio još jedan peh. Luka se opet ozlijedio. Ovoga puta, Ahilovu tetivu i morat će opet više od mjesec dana biti izvan terena pa je otpao za put u Francusku.

Umjesto njega je pozvan Šime Ivić koji je ove sezone u prosijeku u Bundesligi zabijao čak pet golova po susretu. Ivić igra za njemački Erlangen na poziciji desnog vanjskog.


Popis igrača

1. MARIN ŠEGO – MONTPELLIER HB

2. IVAN PEŠIĆ – HC MESHKOV BREST

3. MATE ŠUNJIĆ – US IVRY HANDBALL

4. IVAN ČUPIĆ – RK VARDAR 1961

5. ZLATKO HORVAT – RK METALURG SKOPJE

6. MANUEL ŠTRLEK – TELEKOM VESZPREM HC

7. DAVID MANDIĆ – RK PPD ZAGREB

8. ŽELJKO MUSA – SC MAGDEBURG 9.

MARINO MARIĆ – MT MELSUNGEN

10. ILIJA BROZOVIĆ – TSV HANNOVER -BURGDORF

11. MARIN ŠIPIĆ – RK PPD ZAGREB

12. LUKA CINDRIĆ – BARCA

13. DOMAGOJ DUVNJAK – THW KIEL

14. IGOR KARAČIĆ – HC LOMZA VIVA KIELCE

15. MARKO MAMIĆ – SCDHFK LEIPZIG

16. HALIL JAGANJAC – RK NEXE

17. IVAN MARTINOVIĆ – HC HANNOVER -BURGDORF

18. DOMAGOJ PAVLOVIĆ – MT MELSUNGEN

19. LUKA ŠEBETIĆ – TREMBLAY EN FRANCE HANDBALL

20. ŠIME IVIĆ - ERLANGEN

21. MATEJ HRSTIĆ – RK PPD ZAGREB

STRUČNI STOŽER: 1. HRVOJE HORVAT, IZBORNIK 2. MATIJA BILUŠIĆ, TRENER VRATARA 3. MILJENKO RAK, KONDICIJSKI TRENER 4. GORAN KRUŠELJ, FIZIOTERAPEUT 5. MATIJA RAJNOVIĆ, FIZIOTERAPEUT 6. KREŠIMIR ROTIM, LIJEČNIK 7. TOMISLAV KUKIN, LIJEČNIK 8. IVICA UDOVIČIĆ, DIREKTOR SVIH NACIONALNIH SELEKCIJA 9. IGOR VORI, SPORTSKI DIREKTOR MUŠKIH SELEKCIJA 10. IVICA MARAŠ, GLASNOGOVORNIK I TEAM MANAGER 11. ZDRAVKO MIRILOVIĆ, TEHNIKO
 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije