Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 197
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROGOVORIO I O KAJBI

Červar četiri dana bio u bolnici: Imao sam operaciju, možda ću morati i na drugu

Kairo: Svjetsko prvenstvo u rukometu, Argentina - Hrvatska
Slavko Midzor/PIXSELL
12.02.2021.
u 08:29

– Kajbin istup? On je bio sa mnom dugo vremena, nisam imao nikakve primjedbe na njega, ali sad su druge okolnosti. Svatko zna najbolje što mu je činiti

Proveo sam četiri dana u bolnici, stavili su mi kateter, raširili kanal. Obitelj mi je stizala u posjet i valjda su sada svi ti vražji problemi gotovi, rekao je za 24sata Lino Červar, legendarni izbornik hrvatske rukometne reprezentacije koji se nakon SP-a posvetio svome zdravlju koje je već odavno narušeno, ali je zbog obaveza Lino trpio i bolove. Sve kako bi bio na klupi reprezentacije. 

Nažalost, iako je već prošao jednu operaciju, nije kraj. Možda ga čeka još jedna... 

– Muči me još taj problem s leđima i disk koji udara u živac. Moram napraviti magnetsku rezonanciju pa ćemo vidjeti hoću li morati na još jednu operaciju ili ćemo to moći riješiti konzervativnom metodom.

Njegov je nasljednik, Hrvoje Horvat, bio i njegov pomoćnik, baš kao što je Damir Kajba bio i njegov fizioterapeut, odnosno fizio u njegovu stožeru. Horvat je to promijenio i zahvalio se poznatom sportskom fizioterapeutu preko telefona. Kajba na to nije dobro reagirao. Prozvao je i Horvata za način na koji ga je otpustio, a prozvao je i Luku Cindrića da tri godine 'reketari' reprezentaciju.

– Kajbin istup? On je bio sa mnom dugo vremena, nisam imao nikakve primjedbe na njega, ali sad su druge okolnosti. Svatko zna najbolje što mu je činiti.

POGLEDAJTE VIDEO: Červar pred Dansku na SP-u

Ključne riječi

Komentara 4

MI
misho32
10:39 12.02.2021.

Červar se je i ovog puta iskazao kao velikii gospodin , a Luku Cindrića koji je zbog svojih osobnih nesporazuma sa Červarom , osvetio preko hrvatske reprezentacije , treba osramotiti i zabraniti mu za sva vremena da nastupa za Hrvatsku..

DU
Deleted user
15:32 12.02.2021.

Lino sretno i brz oporavak. U punom smislu rijeci dao ne sve za Hrvatsku i njezinu promociju. Mogao je kao neki otici sa pola prvenstva i reci "tko vas..." odoh doma, ali ne,, veliki covjek stisnuo zube i odrafio prvenstvo do kraja....

UM
umnjak
13:43 12.02.2021.

Sretno Lino nasa legendo!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije