Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MOŽETE LI VJEROVATI?

VIDEO Kada klasu pokažu hrvatske rukometašice: Ovo mogu samo rijetki...

YouTube screenshot
09.02.2021.
u 23:44

Precizan lob bio je presavršen da bi ga protivnička golmanica mogla zaustaviti, a snimka ovoga gola ubrzo je postala hit na internetu.

Ovo je dokaz da 'suhi list' nije samo za krila, a tko dokazuje bolje da razlika u kvaliteti nema nego li hrvatske rukometašice. 

Tako je na utakmici Bjelovara i Koka iz Varaždina Mirna Gašparović pokazala kako se to radi, a Mirna je - pivot. 

U utakmici 13. kola Prve ženske rukometne lige njezin klb nije slavio, nedostajala su im tri gola za egal (34:31), ali njen je potez bio najbolji u susretu. 

Dok je stajala na liniji šest metara, i primila loptu s lijevom rukom leđima okrenuta prema golu i uz to je na sebi imala protivničku igračicu, smogla je snage nekako se barem malo okrenuti i vidjeti jednu rupicu kroz koju bi lopta mogla ući.  

Precizan lob bio je presavršen da bi ga protivnička golmanica mogla zaustaviti, a snimka ovoga gola ubrzo je postala hit na internetu.

Možete ju pogledati OVDJE.

Inače, Bjelovar je igrao bez brončane reprezentativke Josipe Mamić koja će još dugo biti van terena zbog operacije koljena.

Komentara 2

RO
roland
05:18 10.02.2021.

Vratarku još boli vrat i vrti joj se u glavi! Nema rada nogu. Očito nikada nije napravila kolut natrag da bi se uopće mogla orijentirati u prostoru. Ruke kratke. Prava golmanica to hvata jednom rukom i baca u kontru. Možeože se dogoditi da je osvjetljenje u dvorani loše i da je bila zaslijepljena svjetlom.

LE
lektor
03:30 10.02.2021.

OMB!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije