Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 194
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
AJMO, VATRENI

VIDEO Krenula ludnica u centru Dohe: Hrvatski navijači pjesmom se zagrijavaju za Belgiju

KATAR 2022: Bivša hrvatska predsjednica Kolinda Grabar Kitarović od ranog jutra druži se i pjeva s navijačima u Katru
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/3
01.12.2022.
u 11:39

Na utakmici će danas biti oko tri tisuće hrvatskih navijača. Navijače pozivaju da na stadion dođu dva sata prije utakmice.

Hrvatska i Belgija danas odlučuju o svojim sudbinama na Svjetskom prvenstvu, a iz Dohe se od jutra s navijačima javlja naš reporter Tomislav Dasović. Ulice glavnog grada Katara prepune su kockastih dresova uoči utakmice koja se igra u 16 sati. Počelo je okupljanje navijača uoči susreta.

Vlada neopisiva gužva, navijači dolaze sa svih strana i atmosfera je polako zagrijava. Senegalci su trenutno najbučniji u Dohi. Pjevaju se poznate navijačke pjesme, svi su dobro raspoloženi. Na utakmici će danas biti oko tri tisuće hrvatskih navijača, najviše u dosadašnjem dijelu prvenstva.

- Zabavljamo se, veselimo se i nadamo se pobjedi Hrvatske. Nemam strpnje uoči Belgije, vjerujem u pobjedu - rekao je Stipan Ivkošić iz Imotskog. 

Stari dio grada tako je krcat. Navijače pozivaju da na stadion dođu dva sata prije utakmice.

Standings provided by Sofascore

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije