Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Odluka o 11-ercu

Messi i Szczesny kladili se usred utakmice: Ne znam je li to dopušteno, vjerojatno će me kazniti

QAT, FIFA WM 2022, Polen vs Argentien
Foto: EXPA/ Newspix/ Lukasz Grochala/E
1/5
01.12.2022.
u 11:11

Szczesny je kazao kako se s kapetanom argentinske reprezentacije Lionelom Messijem kladio u 100 eura dok su čekali odluku nizozemskog suca Makkeliea hoće li dosuditi kazeni udarac za Argentinu

Vratar poljske nogometne reprezentacijee Poljske Wojciech Szczesny kazao je kako se s kapetanom argentinske reprezentacije Lionelom Messijem kladio u 100 eura dok su čekali odluku nizozemskog suca Makkeliea hoće li dosuditi kazeni udarac za Argentinu tijekom njihova susreta na Svjetskom prvenstvu u srijedu.

Nakon sudara Szczesnyjeva dlana i Messijeve glave u kaznenom prostoru u 36. minuti nizozemski je sudac pozvan da na snimci provjeri je li bilo prekršaja za kazneni udarac ili ne. Dok su čekali odluku, Szczesny i Messi su se kladili u 100 eura, Szczesny je tvrdio kako neće biti dosuđe kazneni udarac, a Messi da hoće. Okladu je dobio Messi, ali njegov udarac s bijele točke Szczesny je obranio.

Szczesny je nakon utakmice još dodao kako nema namjeru isplatiti Messija jer "on ionako ima dovoljno novca".

"Ne znam jesu li ovakve oklade dopuštene. Vjerojatno ću biti kažnjen zbog toga, ali baš me briga", dodao je Szczesny.

Inače, usprkos nerealiziranom kaznenom udarcu Messija, za koji se većina stručnjaka slaže kako nije niti trebao biti dosuđen, Argentina je pobijedila sa 2-0 i osvojila prvo mjesto u skupini C, a dalje je prošla i Poljska kao druga s četiri boda zbog bolje razlike pogodaka od trećeg Meksika.

>> VIDEO: Ivana Knoll pozirala na plaži u Dohi i otkrila: Ponosna sam na titulu najseksi navijačice

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije