Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 99
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZANIMLJIVA KOMBINACIJA

VIDEO 'Šeik' iz Slavonije: Ovo nam je prva utakmica na prvenstvu, očekujemo pobjedu!

Hrvatski 'šeik'
Foto: Tomislav Dasović
1/4
01.12.2022.
u 11:22

– Idemo do kraja, do finala. Dosta me koštao put, a u Dohi nije loše. Odoru sam nabavio ovdje – ispričao nam je navijač koji se istaknuo.

Sve je spremno za presudni okršaj Hrvatske i Belgije na Svjetskom prvenstvu 2022., a iz Dohe se od jutra s navijačima javlja naš reporter Tomislav Dasović. Ulice glavnog grada Katara prepune su kockastih dresova uoči utakmice koja se igra u 16 sati. Naišao je na tako jednog ''šeika'' s hrvatskim obilježjima.

Ivan Turkalj je Slanovac, dolazi iz Vinkovaca. Otkrio je koliko ga je odora stajala.

– Ovo nam je prva utakmica na prvenstvu. Idemo do kraja, do finala. Dosta me koštao put, a u Dohi nije loše. Odoru sam nabavio ovdje. Koštala me 150 rijala, dakle oko 300 kuna.

Prognozirao je ishod susreta.

– Samo pobjeda! – zaključio je Turkalj.

Standings provided by Sofascore

Sve utakmice, komentare i analize vatrenih pratite na portalu Večernjeg lista


 

Komentara 2

BE
Beyonder
12:11 01.12.2022.

Jedan poduzetnik iz okolice Vž se qurči po kataru dok mu 18 radnika na minimalcu, bez putnih troškova i naknade za obrok

Avatar Baluba
Baluba
11:42 01.12.2022.

Pa zar je ovo maskenbal ili prvenstvo u nogometu kad se ovi redikuli maskiraju u arape??? Što nije poveo i ženu sa sobom pa i nju zamaskirao kao one njihove nindže što im se samo oči vide..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije