Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
na Allianz Areni

UŽIVO Bayern u polufinalu Kupa dočekuje Borussiju, igraju se produžeci

Bayern
Foto: Reuters/PIXSELL
28.04.2015.
u 20:23

Borussija je u München stigla ohrabrena dvjema prvenstvenim pobjedama u kojima nije primila gol, no Bayern je dobio četiri od šest posljednjih međusobnih dvoboja.

Nogometaši Bayerna i Borussije Dortmund susreću se drugi put u nešto više od tri tjedna, no ovoga puta na Allianz Areni i to u polufinalu njemačkog kupa u utorak.

Bavarci dočekuju žuto-crne puno rasterećeniji nakon što su u nedjelju i matematički osigurali treći naslova prvaka u nizu, 25. ukupno u Bundesligi. Borussija je u München stigla ohrabrena dvjema prvenstvenim pobjedama u kojima nije primila gol, no Bayern je dobio četiri od šest posljednjih međusobnih dvoboja.

Bayern: Neuer - Alonso, Benatia, Thiago, Lewandowski, Rafinha, Boateng, Bernat, Lahm, Müller, Weise

BVB: Langerak – Durm, Sokratis, Hummels, Schmelzer – Kuba, Bender, Gündogan  – Kagawa, Reus – Aubameyang

Tijek susreta Bayern - Borussia možete pratiti na portalu Goal.com.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije