Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Marić još na hitnoj

Uhićen jedan huligan koji je brutalno napao suca Brunu Marića

Bruno Marić
Foto: Miranda Cikotic/PIXSELL
1/7
11.10.2016.
u 18:55

U KBC-u Split ne žele reći o kakvim ozljedama se radi budući da je Marić još u liječničkoj obradi na Hitnom kirurškom prijamu.

Splitska policija uhitila je jednu osobu koju "dovodi u vezu" s napadom na nogometnog suca Bruna Marića u utorak oko 15.30 sati u stobrečkom restoranu Epetium, a traga za još nekoliko osoba.

Mediji su objavili da je u restoran ušlo više maskiranih osoba i bejzbolskim palicama, vatrogasnim šmrkovima i šipkama napalo Marića koji je bio u društvu svog odvjetnika Vladimira Gredelja, s kojim je bio na sudskoj raspravi Općinskog suda. Osoblje restorana i nazočni su mu pomogli i tako spriječili da bude teže ozlijeđen, a osim njega, kako navode mediji, nitko drugi nije ozlijeđen.

Sam Marić, prije nego što ga je Hitna pomoć prevezla u KBC, izjavio je za Večernji list da je odjednom u restoran utrčalo desetak huligana, pripadnika Torcide. U rukama su imali šipke, na šakama boksere i nasrnuli su na nas. Dobio sam nekoliko teških udaraca i da nije bilo konobara i gostiju restorana, tko zna što bi bilo, možda bi me i ubili, rekao je. Konobari su nas branili i na kraju smo uspjeli svladati jednog huligana i zadržati ga do dolaska policije, ispričao još Bruno Marić.

Policija večeras nije željela izlaziti s detaljima napada jer traje kriminalističko istraživanje i potraga za ostalim napadačima. U KBC-u Split ne žele reći o kakvim ozljedama je riječ budući da je Marić još na liječničkoj obradi u Hitnom kirurškom prijamu.

Komentara 32

BJ
Bjelovar112
22:39 11.10.2016.

osudit ga na 30 godina zatvora pa da vidimo hoce li jos tko pokusat se fizicki razracunavati

Avatar Kroettelsfrkatsch
Kroettelsfrkatsch
21:25 11.10.2016.

Bez obzira na sve, ništa ne može opravdati ovakvo primitivno divljačko ponašanje. Kazna, stroža od najstrože, za primjer!

DU
Deleted user
23:56 11.10.2016.

Hehe još je Marić uspio jednog orjunaša uloviti. Koji junaci. Treba gamad u četvrtu ligu ,pa neka tamo rade atmosferu i krusel. Junačine sigurno došle s bmw5 iz 91.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije