Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 118
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DRŽALI GA NA UTAKMICI

Transparent hrvatskih navijača posvećen Borjanu postao hit na internetu, pogledajte što su mu poručili!

KATAR 2022 - Slavlje reprezentativaca nakon uvjerljive pobjede nad Kanadom rezultatom 4:1
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/6
28.11.2022.
u 10:40

Na internetu se pojavila fotografija transparenta koji su hrvatski navijači tijekom utakmice držali usmjerenog prema kanadskom vrataru koji je '95. s obitelji napustio Knin.

Vratar Kanade i Crvene zvezde Milan Borjan jučer je bio na udaru hrvatskih navijača zbog svega što je govorio prethodnih godina.

Ta "jedinica" Crvene zvezde na ovaj je svijet stigla 1987., nekoliko godina prije nego što je uspostavljena paradržava Republika Srpska Krajina, što ga nije spriječilo da kaže sljedeće na pitanje srpskog novinara: "Kako bi sebe opisao? Rođen si u Hrvatskoj, živiš u Srbiji, a braniš za Kanadu?"

>> VIDEO: 'Ovo je čudo, takav igrač rodi se jednom u 50 godina! Dalić? Njega nitko nikad neće skinuti!'

– Velika greška, nisam rođen u Hrvatskoj, rođen sam u Krajini, Dalmaciji. To je bilo srpsko mjesto. Ja sebe opisujem kao nekoga tko je rodom iz Srbije, iz Dalmacije, ali osjećam se kao Kanađanin jer sam tamo proveo puno godina – izjavio je svojedobno.

Zbog takvih izjava hrvatski navijači jučer su mu zviždali svaki put kada bi bio u kontaktu s loptom te skandirali: "Pet komada, to je naša nada!" Borjana je sve to razljutilo pa im je pokazao tri prsta.

A na internetu se pojavila fotografija transparenta koji su hrvatski navijači tijekom utakmice držali usmjerenog prema kanadskom vrataru koji je '95. s obitelji napustio Knin.

"Knin '95., ništa ne trči kao Borjan", stajalo je na transparentu. Fotografiju pogledajte OVDJE.

Osim toga, poslije utakmice Borjanov se telefonski broj navodno masovno širio u WhatsApp grupama pa je tako dobio 2500 poruka hrvatskih navijača.

>> Euforija u Splitu

Komentara 24

ZA
zagabria5
11:25 28.11.2022.

Ta neprijateljstva trebala bi prestati, ali neće prestati dok Srbi uče djecu da je Krajina Srbija

Avatar vrtni_patuljak_sb
vrtni_patuljak_sb
11:39 28.11.2022.

...sve prema zasluzi ,drugi put neka pazi šta govori...samo Hrvatska...

BE
Berlioz
11:54 28.11.2022.

Tko sije vjetar požnjeti će Oluju.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije