Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 88
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VRIJEĐALI JE NA TRIBINI

Javila se Borjanova supruga Snežana, evo što je poručila hrvatskim navijačima

KATAR 2022 - Utješni poljubac Milanu Borjanu, vrataru Kanade, nakon izgubljene utakmice
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/5
28.11.2022.
u 07:44

"Slušala sam skandiranje svog imena na Svjetskom prvenstvu! Nije da nemam iskustva s tim, ali nisam očekivala da će se moje ime oriti na stadionu Khalifa na Svjetskom prvenstvu! Woow!"

Vratar Kanade Milan Borjan, koji je izjavio da rodni Knin i Dalmaciju smatra dijelom Srbije, bio je na udaru hrvatskih navijača na današnjoj utakmici u Kataru.

Nakon utakmice njegov se telefonski broj navodno masovno širio u WhatsApp grupama pa je tako dobio 2500 poruka hrvatskih navijača.

>> Pogledajte i našu emisiju

Hrvatski navijači tijekom utakmice vrijeđali su golmana Kanade, pa njegovu suprugu, pa opet njega... Na kraju su hrvatski navijači zapjevali: "Pet komada, to je naša nada!"

"To pokazuje kakvi su ljudi, primitivci. Nemam što komentirati, to govori o njima. Nemam što reći, čuo sam da su vikali, da su vrijeđali, ali to govori o njima i da trebaju poraditi na sebi i na svojim obiteljima. Očigledno imaju frustracije u kući pa to iskale ovdje", rekao je Borjan.

A oglasila se i njegova supruga Snežana.

"Slušala sam skandiranje svog imena na Svjetskom prvenstvu! Nije da nemam iskustva s tim, ali nisam očekivala da će se moje ime oriti na stadionu Khalifa na Svjetskom prvenstvu! Woow! Nema te agresije, nacionalizma i primitivizma koji su jači od ovog zagrljaja i ovolike ljubavi!" napisala je uz fotografiju sa sinom Filipom.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije