Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 72
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SEHA liga

Tamše u debiju vodio PPD Zagreb do pobjede protiv Metalurga

PPD Zagreb Nantes
Foto: Igor Šoban/PIXSELL
1/4
03.02.2019.
u 08:03

Najefikasniji kod “plinara” bili su Burić sa sedam, te Potočnik sa šest pogodaka

U 14. kolu SEHA Gazprom lige, rukometaši PPD Zagreba uvjerljivo su svladali Metalurg u Skoplju sa 36:24. Bila je to prva službena utakmica slovenskog trenera Branka Tamšea na klupi “plinara”.

I odmah je bilo vidljivo da zagrebaši igraju puno brže nego kod Line Červara, a tome u prilog ide i velik broj pogodaka koji su postigli.

PPD Zagreb Nantes
1/7

Tamše je počeo utakmicu bez hrvatskih reprezentativaca Horvata, Mandića, Jotića i Bičanića, a u jednom trenutku domaćin je poveo s dva razlike. Sljedeća utakmica za Tamšea bit će puno važnija.

Naime, u nedjelju, 10. veljače, u Arenu dolazi danski Skjern. Riječ je o susretu Lige prvaka, a pobjeda “plinare” vodi na korak do osmine finala.

Najefikasniji kod “plinara” bili su Burić sa sedam, te Potočnik sa šest pogodaka.

Kastelic je imao sedam, a Ristanović dvije obrane.

U drugoj utakmici Izviđač je u Ljubuškom pobijedio niški Železničar sa 29:24.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije