Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OŠTETIO REAL

Pogledajte dvije odluke suca zbog kojih je Modrić žestoko protestirao

Modrić
Foto: Printscreen Dailymotion
1/2
09.04.2015.
u 13:45

Modrić je na kraju odigrao čitavu utakmicu i u jednom trenutku se uhvatio za mišić. Srećemo, kako je kasnije objasnio trener Carlo Ancelotti, nije riječ o ozljedi već ga je samo uhvatio grč.

Cristiano Ronaldo u srijedu je protiv Rayo Vallecana zabio svoj 300. gol za Real Madrid (2:0), no nakon utakmice ostala je mrlja. Portugalac je "poludio" jer mu sudac nije svirao jedanaesterac već mu je dao žuti karton za simuliranje. Zbog toga će Ronaldo propustiti iduću utakmicu s Eibarom.

Samo minutu kasnije Garteh Bale je startao na sličan način, no zaradio je žuti karton. Te dvije odluke suca Lopeza nisu dobro sjele Luki Modriću i Toniju Kroosu. Žestoko su protestirali zbog odluke i svašta izgovorili sucu pa je i Kroos zaradio opomenu.

Modrić je na kraju odigrao čitavu utakmicu i u jednom trenutku se uhvatio za mišić. Srećemo, kako je kasnije objasnio trener Carlo Ancelotti, nije riječ o ozljedi već ga je samo uhvatio grč.

>> Cristiano Ronaldo u ovoj sezoni zabio više nego 53 kluba

Komentara 7

TM
Tim_Minchin
21:49 09.04.2015.

cisti penal...

RK
Realovac.koji.mrzi.hdz.lopine
13:26 10.04.2015.

Gledao sa, tekmu i snimku iz 18 kutova. Čisti prnal. Da, Ronaldo simulira, da, svi to znaju, ali ovdje je bilo sve čisto. Plus toliko pogrešnih odluka sudaca, užas. Bruno Marić na Dinamo - Rijeka je bog za ovog

SP
Spezispezi
15:23 09.04.2015.

Ispravna odluka suca kod Ronaldova pada, ni blizu penala. Putanja kretanja igrača koju uklizuje i Ronalda sasvim različite, a ovaj se bacio da izvuče penal.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije