Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 125
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Počeo Croatia rally

Spektakl je počeo: Na Okiću održan posljednji test prije brzinaca

storyeditor/2022-04-21/PXL_210422_93091917.jpg
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
1/3
22.04.2022.
u 17:51

– To je nešto što nitko drugi nije imao, da platite kartu da vas profesionalac proveze nekoliko kilometara po samom brzincu – rekao je Danijel Šaškin, direktor utrke.

Drugo izdanje WRC Croatia Rallyja počelo je jučer na Okiću gdje su navijači pratiti "shakedown", odnosno posljednji test posada prije službenih brzinaca. A Leskovac Barilovićki svjedočit će danas najuzbudljivijoj akciji, tamo će navijači u fan zoni gledati relijašku elitu u akciji kod skoka nakon kojeg auti slijeću na dva kotača, što će biti posebno uzbudljivo.

U subotu ćemo s velikim zanimanjem pratiti akciju oko skijališta Platak, na koji će navijači moći doći isključivo autobusom nakon što se parkiraju na Grobniku jer se prilaznim cestama vozi sama utrka. Tu okupljeno društvo čekaju koncerti, zabava i različiti sadržaji, uključujući i mogućnost vožnje u trkaćem automobilu za vrijeme pauze od utrkivanja.

– To je nešto što nitko drugi nije imao, da platite kartu da vas profesionalac proveze nekoliko kilometara po samom brzincu – rekao je Danijel Šaškin, direktor utrke.

Reli je službeno startao jučer ispred Nacionalne i sveučilišne knjižnice u Zagrebu.

Mladići čija je snimka s WRC-a postala hit: "Kad sam primio kotač, felga je još bila vruća":

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije