Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POSTOJI POZADINA

Španjolci otkrili da obitelj Mamić ima pravo na 50 posto od Ćorićeva transfera

Zdravko Mamić
Foto: Marko Prpic/PIXSELL
1/3
27.12.2015.
u 22:06

'Transfer Ante Ćorića u Real Madrid komplicira činjenica da obitelj Mamić ima 50 posto prava na njega u transferima.'

Španjolski As ponovno je odlučio pisati o Anti Ćoriću, drugi put u jednom danu. No sad je ipak u centru pažnje obitelj Mamić, za koju tvrde da ima 50 posto prava u slučaju da dođe do transfera.

– Transfer Ante Ćorića u Real Madrid komplicira činjenica da obitelj Mamić ima 50 posto prava na njega u transferima. Iz pritvora je pušten 22. prosinca uz jamčevinu i kao mjera mu je određeno da ne smije komunicirati sa sinom, bratom Zoranom, suradnicima u Dinamu te da niti ne smije raditi u klubu – piše As pa nastavlja:

– Njegov sin Mario predstavlja Ćorića i također je završio u pritvoru te ne smije obavljati nikakve poslove vezane uz klub i igrače.

Ipak, Antin menadžer Andy Bara dobio je poziv iz Madrida i As navodi da su razgovori počeli. Pitanje je samo hoće li se završiti i kako će se obaviti cijela ova priča u kojoj znamo i da Zdravko Mamić nije govorio istinu kad je rekao da nema nikakve veze s Ćorićem.

– Svi moraju shvatiti da ne postoje "Mamićevi igrači" ili "Mamićevi interesi", to je laž – rekao je 6. studenog izvršni predsjednik Dinama kad je u govoru od 45 minuta tema bio upravo nezadovoljni Ante Ćorić.

>> Španjolci otkrili: Real želi ubrzati posao i što prije dovesti Ćorića iz Dinama!

Komentara 54

CI
cirep
22:24 27.12.2015.

Prvo su bila laprdanja da Ćorić ne dobiva dovoljno minutaže kod Zorana Mamića jer Mamić nema nikakve koristi od Ćorića, a sad pak je Mamić vlasnik 50 posto prava ako dođe do transfera.

MA
magnum2013
22:24 27.12.2015.

Ja se neki dan zapitao o čemu će to "novinari" Večernjeg lista pisati sada kad je stanka u prvenstvu, ali gle čuda. Deželić, Dasović, Junaci, Halar, Delać, Ledinski, Flak..........i da vas dalje ne zamaram jer ih ima ko d.... na cesti, opet živnuli na međunarodnom planu. To su oni isti "novinari" koji su odlazak Murića, Brodića i Halilovića slavili sa očevima ovih igrača i nazivali to slatkom pobjedom protiv Mamića. Mogu li ti isti "novinari" sada očevima pogledati u lice i pitati gdje su i kako igraju njihova djeca. Zamislite, a otišli u svijet bez Mamića i njegovog sina. Jeli tako Vanja?

GM
Gusta magla
22:29 27.12.2015.

A cim clanak pise Dezelic....sve je svakome jasno....ako ima boga nece jos dugo

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije