Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 36
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ubrzavaju posao

Španjolci otkrili: Real želi ubrzati posao i što prije dovesti Ćorića iz Dinama!

Ante Ćorić
Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL
1/7
27.12.2015.
u 09:40

Prenosi se u članku i izjava Zorana Mamića koji je rekao da je Ćorić blago te da je veči talent nego Modrić i Kovačić u tim godinama

Španjolski As danas donosi priču o biseru Dinama Anti Ćoriću. Ovaj španjolski medij potvrđuje da je za njega zainteresiran madridski Real koji je već kontaktirao njegova agenta Andyja Baru. 

Ćorića opisuju kao velikog talenta, razigravača koji je vrlo kreativan te se često priključuje napadu i dolazi u kazneni prostor.

"Real želi nastaviti s dovođenjem mladih talenata kao što su Asensio, Odegaard i Vallejo. Tako je zainteresiran i za Ćorića, a zbog straha od Fifine kazne (Real je pod Fifinom istragom zbog dovođenja maloljetnih nogometaša, nap.a), ovaj posao mogao bi se i ubrzati. Ćorića već prate velikani poput Manchester Cityja, Intera, Bayerna, Porta i Barcelone", piše As.

Prenosi se u članku i izjava Zorana Mamića koji je rekao da je Ćorić blago te da je veći talent nego Modrić i Kovačić u tim godinama. Ne navodi se koliko je Real spreman ponuditi, samo da se Ćorićeva cijena kreće oko 10 milijuna eura. Ono što bi mogao biti problem, piše da bi Ćorić vjerojatno išao na posudbu ili igrao za B momčad, ali mladi Dinamov igrač to ne želi.

>>Predstavnici Reala sletjeli u Zagreb, došli su po Dinamova dragulja!

>>Odlazi tek kad gazda odobri: Ante Ćorić nikud bez Zdravka Mamića

Komentara 7

Avatar R.o.n.i.n
R.o.n.i.n
10:15 27.12.2015.

Budi pametan i ostani u dinamu bar još dvije godine dok skroz igrački i fizički ne stasaš, a cijena će ti samo rasti iz dana u dan !!!!

Avatar kvaternik
kvaternik
12:10 27.12.2015.

dečeca treba pustiti...očito da mislima više nije u Dinamu...no treba formirati adekvatnu cijenu ;20 milja eura..cash & carry...jednokratno i promtno...pa gospodo tko ima neka ga vozi...

DH
dalibor.hren
11:41 27.12.2015.

Najveće zlo je nezadovoljan igrač u svlačionici. Ako ne želi igrati za Dinamo, nek do kraja ugovora odsjedi na tribinama i onda tutanj u velikane koji ratuju zbog Dinamovog "bisera!"

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije