Naslovnica Sport Rukomet

Pavlović i Vuglač zbog ozljeda otpali, reprezentaciji se priključio Ivić

Liječnički tim na čelu s dr. Krešimirom Rotimom utvrdio je kako se kod srednjeg vanjskog PPD Zagreba Domagoja Pavlovića radi o diskopatiji lumbalnog dijela kralježnice.
04. siječnja 2016. u 17:26 1 komentara 425 prikaza
Šime Ivić
Foto: Davor Javorovic/PIXSELL

Hrvatski rukometni reprezentativci Domagoj Pavlović i Mario Vuglač zbog ozljeda su morali prekinuti pripreme za skorašnje Europsko prvenstvo i otpali su s popisa kandidata za nastup u Poljskoj, a reprezentaciji se priključio Šime Ivić

Liječnički tim na čelu s dr. Krešimirom Rotimom utvrdio je kako se kod srednjeg vanjskog PPD Zagreba Domagoja Pavlovića radi o diskopatiji lumbalnog dijela kralježnice. Pavlovićeva ozljeda zahtijeva daljnje terapije te on, nažalost, neće konkurirati za odlazak u Poljsku, koja je od 15. do 31. siječnja domaćin Europskog prvenstva.

Mario Vuglač je na posljednjem treningu osjetio snažne bolove u već operiranom ramenu lijeve, šuterske ruke te ga čeka pauza i oporavak, zbog čega je izbornik Željko Babić već reprezentaciji ponovno priključio 22-godišnjeg Šimu Ivića, desnog vanjskog RK Celje Pivovarna Laško, u čijem je dresu u Ligi prvaka ove sezone postigao 32 pogotka.

>> Dečki iz Lige prvaka su naši aduti

Digitalna komora
Digitalna komora
Poduzetnici, odsad ključne informacije doznajte klikom miša