Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 72
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Odbojka

UO potvrdio Irinu Kirilovu, Čoškoviću odbijanac za tursku repku

\'sport-odbojka    01. 10. 2001 irina kirilova sniomio: zeljko hladika\'
Arhiva VL
21.02.2011.
u 20:22

Upravni odbor Hrvatske odbojkaške udruge jednoglasno je potvrdio Irinu Kirilovu za novu izbornicu ženske reprezentacije

Novi su izbornici juniorskih reprezentacija Damir Jurko (ženske) i Gordan Šnajder (muški), a kadetskih Nino Matjačić (ženske) i Hrvoje Borovina (muški).

– Irina je još u bolnici zbog viroze i nadam se da će se brzo oporaviti i obratiti javnosti – rekao je Zdeslav Barač, predsjednik Hrvatske odbojkaške udruge.

Jedino sejoš nije imenovan seniorski izbornik.

– Nije, ali sve se zna – istaknuo je Barač i tako samo potvrdio da je riječ o Radi Maleviću.

Upravni odbor odbio je zahtjev Tomislava Čoškovića koji je želio igrati za tursku reprezentaciju.

– Čošković još nije dao sve našoj reprezentaciji i zato smo odbiti zahtjev turskog odbojkaškog saveza – istaknuo je Barač.

Potvrđeno je da će se juniorski SP u odbojci na pijesku igrati u Umagu sredinom lipnja.

Ključne riječi

Komentara 1

DA
Dario--
21:36 21.02.2011.

Nadam se da će našoj odbojci krenuti najbolje,od srca želim svu sreću velikoj ženi i jednoj od najboljih odbojkašica ikada Irini Kirilovoj na klupi naše reprezentacije.Jer Irina je toliko dala za našu odbojku u devedestima,uz svoje dvije sunarodnjakinje Elenu Čebukinu i Tatjanu Sidorenko,a kada su igrale te 3 Ruskinje,tada je bilo medalja za naše odbojkašice!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije