Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŽELE NATO PROJEKTILIMA GAĐATI RUSIJU

Ukrajinci bijesni zbog zabrane sa Zapada: 'Dajete nam štap, ali nam ne dopuštate da ga upotrijebimo'

16.05.2024.
u 12:56

Ukrajina intenzivno koristi američke projektile ATACMS za ciljanje ključnih ruskih vojnih objekata, a Rusija tvrdi da uspješno obara većinu projektila. Unatoč tome, snimke s terena prikazuju razorne eksplozije i uništene protuzračne sustave, a ruski blogeri potvrđuju da ima mrtvih i ozlijeđenih.

Ključne riječi

Komentara 28

DA
daali
13:50 16.05.2024.

Postavlja se pitanje tko ovdje ratuje protiv Rusije i zašto? Stalno imam dojam da mi, EU ratujemo protiv Rusije, samo što su Ukrajincni na prvoj crti bojišta! A sve je zapravo zbog toga što je Zelenski izrazio želju da Ukrajinaa pristupi NATO-u iako članice nisu niti Austrija, Finska i Švedska (ove dvije su sada ušle) - izrazio želju zbog lobiranja Amerike i nesposobnjakovića iz EU! I sada EU ima vezane ruke jer je jasno da je Zelenski totalno izgubio kompas i uništava vlastiti narod i izgubit će veliki dio države - jer protiv Rusije se ne može ratovati! Zapadno oružje je samo produžilo sukob i ništa više, a produženje sukoba znači samo i veći broj mrtvih! Vi mislite da će Putin reći:"Ok, sad se povlačimo, dogovorili smo se - nebitno što je stradalo nekoliko desetaka tisuća ljudi!" Predaleko se otišlo i ovo jedino može riješiti Trump koji ne želi financirati ratove u svijetu! Ukrajina je izvisila kao i svi drugi koji su se držali zapada!

PA
pasodoble12
16:43 16.05.2024.

I tako cijeli "demokratski" Zapad, kroz posjete, kroz izjave i na svaki drugi mogući način nastoji da se ovaj rat zaustavi i da prestane klanje, smrt , rušenje, jad i bijeda...

IG
IgorY
15:53 16.05.2024.

Kada govorimo o oružju i načinu ratovanja nemojmo zaboraviti da su napadi Rusa vrlo selektivni, jer kako to izgleda kada nisu vidimo najbolje u Gazi gdje je pola godine brojka ubijenih civila prešla 35 000, a u Ukrajini u prekoreko dvije godine po zapadnim podacima ona nije dosegnula 15 000. Prema tome vjerojatno bi svakome trebalo biti jasno da žestoki napadi na Ruski teritorij za početak bi doveli do sravnjavanja Kijeva, a i ne samo njega. Ameri to znaju, a vrlo vjerojatno oko toga što i kako se ratuje kontaktiraju Ruse i ne bi me iznenadilo da takav selektivno napadanje Rusa je rezultat toga. Oružje koje imaju Ukrajinci u toj priči tako ništa ne znači onim suvremenim i tako ne rukuju Ukrajinski vojnici iz razloga jer o tome pojma nemaju. Zato stanite malo na zemlju.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije