Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 149
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RASPRAVE JOŠ ŽEŠĆE

"Nemam se što ispričavati Srbima!" Evo zašto igrači Zvezde nisu smjeli pozvati na mir

Twitter
04.04.2022.
u 12:06

- Kod mene nema neutralnosti. U potpunosti sam na strani Ukrajine. I morate biti slobodni istaknuti svoje mišljenje.

Potez košarkaša Crvene zvezde, koji su u Litvi prije euroligaške utakmice sa Žalgirisom odbili primiti antiratnu poruku, izazvao je podosta pažnje i kritika pa se tim povodom odlučio oglasiti košarkaš beogradske momčadi Aaron White.

- Kao momčadi nam je rečeno da ne diramo zastavu. Želim da bude jasno da ne podržavam rat i da želim mir u svijetu - pojasnio je na svom Twitter profilu White pa izazvao još više rasprava.

 

 

 

Naime, baš kad se održavala utakmica, održavali su se i izbori u Srbiji, čiji su odnosi s Rusima iznimno prisni. Posebno u ova turbulentna vremena kad "treba birati stranu".

Kao što je izabrala Whiteova supruga, bitno kritičnija prema klubu svog supruga.

- Kod mene nema neutralnosti. U potpunosti sam na strani Ukrajine. I morate biti slobodni istaknuti svoje mišljenje. Ne ispričavam se Srbima, nemam zašto. Ne baca (op.a. njezin suprug) cijelu momčad pod autobus. Ako srpski igrač nije smio dotaknuti zastavu, onda nije ni trebao. Ali svi su oni "pokradeni" i oduzeta im je sloboda govora od strane vodstva - napisala je.

 

 

 

Inače, Gazprom je glavni sponzor Crvene zvezde pa i to dosta objašnjava...

Inače, u našoj anketi čitatelji su premoćno glasovali za izbacivanje srpskog kluba iz Eurolige. Riječ je o više od 80 posto naših čitatelja.

Standings provided by SofaScore LiveScore

>>> Sve o Hrvatskoj na SP-u u Kataru

 

Ključne riječi

Komentara 14

Avatar Croatino
Croatino
12:16 04.04.2022.

Crvena zvezda je klub ratnih zlocinaca poput Arkana i kapetana Dragana, slali su dobrovoljce kriminalce u RH i BiH da izvrse "zadatke" na civilima i ratnim zarobljenicima. Zasto bi se oni protivili agresoru i ratnom zlocincu kad im je to u DNA?

Avatar Idler
Idler
12:19 04.04.2022.

Problem je kaj ih stočari z Urala opskrbljivaju kožom....zamislite kaj se bi dogodilo, usprotiviju se ratu - od čeg budeju delali opanke 😂

BI
bizantinac
19:03 04.04.2022.

Braco Hrvati ! Loši ste u sportu,kivni i zavidni uspesima Srba.Kako ne uspevate da pobeđujete sportski,vi bi samo da napuštate,ukidate,izbacujete....Đoković slučajno pogdio pijanu sutkihju-da se izbaci. Hrvati zadnji u ABA ligi-da se ukine.Zvezda jrdina igra Euroligu-*da se izbaci. Da see vi pitate sve bi ruske i rpske klubove izbacili iz svih takmičenja i sve njihove pojedince Najboljeg tenisača svih vremena bi izbacili iz svih takmičenja,dok ne potpiše da je protiv Putina.Najboljem kosarkašu sveta bi zabranili da igra u Americi,jer je Srbin i voli Ruse...Smirite malo strasti i uživajte u lepom tenisu,nakboljeg na svetu,lepoj košarci-nakboljeg na svetu i uživajte u najboljoj košarci u Europi,koju će da vam prikažu sutra u Euroligi Zvszda i Partizan zajedno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije