Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SJEDNICA IZVRŠNOG ODBORA

Dinamo odlučio da Vlatka Peras zasad ostaje u klubu, razmatra se mogućnost otpremnine

Zagreb: Uzvanici u svečanoj loži maksimirskog stadiona
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
1/2
17.05.2024.
u 18:54

Za Vlatku Peras klub razmatra mogućnost otpremnine. Nagađalo se da bi plavi predsjednici Uprave mogli ponuditi sporazumni razlaz uz šest plaća, ali ona ima ugovor do ožujka 2027. godine pa bi joj trebalo isplatiti sve plaće, a to je oko 500 tisuća eura.

Na današnjoj sjednici Izvršnog odbora Dinama odlučeno je da predsjednica Uprave Vlatka Peras ostaje u klubu. No, prema našim informacijama to neće biti još dugo.

Za Vlatku Peras klub razmatra mogućnost otpremnine. Nagađalo se da bi plavi predsjednici Uprave mogli ponuditi sporazumni razlaz uz šest plaća, ali ona ima ugovor do ožujka 2027. godine pa bi joj trebalo isplatiti sve plaće, a to je oko 500 tisuća eura.

VEZANI ČLANCI:

Podsjećamo, protiv Vlatke Peras podignuta je optužnica, kao i protiv Zdravka Mamića i bivšeg predsjednika Uprave Igora Kodžomana, u kojoj se tvrdi da su oštetili Dinamo za 72.000 eura u aferi SMS, u kojoj se sudilo Franji Vargi i Blažu Curiću, koji su pravomoćno osuđeni, prvi na tri i pol, a drugi na dvije godine zatvora zbog sprečavanja dokazivanja, odnosno pomaganja u sprečavanju dokazivanja.

 
Ključne riječi

Komentara 4

NO
Noštromo
21:14 17.05.2024.

Bravo za Vlatku! Preko 20 godina u klubu i šećer na kraju otpremnina za odlazak.

AD
adeand
21:08 17.05.2024.

kad bi se zbrojili svi Barišičevi gafovi u vezi financija (Čačić, Biščan, Peras, Mamići, ....) došlo se bi do neprocjenjive štete koju je ta osoba učinila klubu, gradu, državi..... svi su dobili bogato debele ugovore bez ikakovih mogućih slabih posljedica.... doslovce, da su odveli klub u stečaj, drugu ligu,...dobili bi odpremninu.... bagra bez primjera .... radnik doslovce radi u pravom smislu te riječi cijeli život, pa se ni pod razno ne može približiti otpremninama spomenutih i njima sličnih....

PO
Poletarac101
20:06 17.05.2024.

Pa za tu lovu bi mogla i zaigrat u napadu...😁

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije