Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 48
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BURNO U KLUBU

Navijači poludjeli na glasinu da klub želi smijeniti Bilića: Vi ste idioti, ispadnite!

Slaven Bilić
Foto: Michael Regan/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
1/3
16.12.2020.
u 09:29

Neki mediji kao glavnoga kandidata za Bilićeva nasljednika navode iskusnoga Sama Allardycea koji je u više navrata tijekom karijere spašavao klubove od ispadanja iz Premier lige

Unatoč tome što je West Bromwich Albion odigrao 1:1 na gostovanju kod Manchester Cityja i osvojio veliki bod, Slaven Bilić bi mogao postati prvi premierligaški trener koji će dobiti otkaz u novoj sezoni, javljaju britanski mediji.

Čelnici kluba koji se sa samo sedam bodova nalazi na predzadnjem mjestu Premier lige, u srijedu bi trebali donijeti odluku o Bilićevu odlasku ili ostanku na klupi.

– Miran sam. Volim svoj posao, uživam u njemu i vrlo naporno radim za sebe, moju ekipu i za klub. Sve ostalo je izvan moje kontrole. Radim najbolje što mogu. Ne zamaram se onime što se događa iza scene. Nije me briga – poručio je Bilić nakon što je WBA prekinuo niz od 14 uzastopnih poraza na gostovanjima kod Manchester Cityja.

Pojedini mediji navode da su klupski vlasnici skloni smijeniti bivšeg izbornika hrvatske nogometne reprezentacije koji je nešto više od godinu dana na klupi WBA i uz kojeg je u prošloj sezoni izborio povratak u Premier ligu.

Jedan od argumenata za Bilićevu smjenu jest i njegov sadašnji ugovor koji istječe za pola godine, a do sada nije bilo pregovora o novom angažmanu.

Neki mediji kao glavnoga kandidata za Bilićeva nasljednika navode iskusnoga Sama Allardycea koji je u više navrata tijekom karijere spašavao klubove od ispadnja iz Premier lige. Osim Allardycea, kao kandidati za novog menadžera spomenuti su Nigel Pearson, Mark Hughes i Eddie Howe. 

Informacija o mogućoj smjeni u svakome slučaju nije dobro sjela navijačima.  Velika većina na Twitteru je zauzela Bilićevu stranu, a neki su čak i zaprijetili da će prestati pratiti klub ako do toga dođe.

Pale su i teške uvrede na račun vlasnika kluba i uprave, a jedan od štovatelja West Bromwicha klubu je poželio i ispadanje ako Hrvat bude smijenjen.

Komentara 2

DU
Deleted user
10:05 16.12.2020.

Ma nek strucnjak Bilic ostane jer to mi je garant za lovu. U subotu sam dobio 130 eura jer pogodio sam da ce izgubiti protiv Newcastlea i to se desilo. Btavo Slavene!

DM
drazen.muhvic
09:38 16.12.2020.

"Radim najbolje što mogu."??? Pa u tome i je glavni problem...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije