Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Loša forma

Modrić i društvo kiksali i protiv Celte, a Navas je i obranio penal

Luka Modrić
Foto: Reuters/PIXSELL
07.01.2018.
u 23:13

Luka Modrić odigrao je 76. minuta za Real, dok je Mateo Kovačić ušao u igru 77. minuti.

U pretposljednjoj utakmici 18. kola španjolskog nogometnog prvenstva Real Madrid je u nedjelju u gostima kod Celte odigrao 2-2.

Igračima Reala dobro bi došla pobjeda nakon što su uoči Božića izgubili od Barcelone 0-3, ali opet su kiksali. Krenulo je loše po "kraljeve", jer je Celta povela u 33. minuti iz kontranapada kojeg je lijepim lobom sa 18 metara u pogodak pretvorio Daniel Wass.

Vodstvo domaćina kratko je trajalo, već u 36. minuti Gareth Bale, nakon dubinskog dodavanja Kroosa, uspio je poravanati na 1-1. Dvije minute kasnije još jedan pogodak Balea, a ovaj puta asistent je bio Isco.

Luka Modrić
1/2

Mogla je Celta izjednačiti u 72. minuti. Iago Aspas izborio je penal i odlučio ga je sam izvesti, ali vratar Reala Keylor Navas uspio je obraniti njegov udarac.

Na sreću domaćina to im se nije osvetilo, jer je Maxi Gomez u 82. minuti pogodio za konačnih 2-2

Luka Modrić odigrao je 76. minuta za Real, dok je Mateo Kovačić ušao u igru 77. minuti.

Komentara 1

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije