Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Modrić na poštedi

Kovačiću pola sata u pobjedi Reala, remi Tottenhama i West Hama

Mateo Kovačić
Foto: Gtres/Pixsell
1/5
04.01.2018.
u 23:01

Luka Modrić je, kao i ostale najveće zvijezde Reala, bio pošteđen gostovanja u Soriji.

Hrvatski nogometni reprezentativac Mateo Kovačić odigrao je posljednjih pola sata za madridski Real koji je u prvoj utakmici osmine finala Španjolskog kupa kao gost sa 3-0 (1-0) svladao drugoligaša Numanciju.

Real je sve do same završnice vodio samo sa 1-0 golom Balea (35-11m) s bijele točke, no potom su Isco (89-11m) iz još jednog 11-erca i Borja Mayoral (90+1) riješili pitanje prolaska u četvrtfinale.

Luka Modrić je, kao i ostale najveće zvijezde Reala, bio pošteđen gostovanja u Soriji.

Uzvrat će biti 10. siječnja u Madridu. 

Mateo Kovačić
1/9

Ranije u četvrtak Ivan Rakitić je odigrao posljednjih 20 minuta za Barcelonu koja je u prvoj utakmici osmine finala na gostovanju kod Celte u Vigu igrala 1-1 (1-1). U četvrtak je još Leganes na svom terenu svladao Villarreal sa 1-0, dok je Levante kao gost sa 2-1 nadigrao Espanyol.

Sjajni golovi Obianga i Sona

U zaostaloj utakmici 21. kola engleskog nogometnog prvenstva Tottenham Hotspur i West Ham United su na Wembleyu igrali 1-1 (0-0).

Poeo je West Ham sjajnim udarcem Obianga s više od 25 metara u 70. minuti, a uzvratio je također izvrsnim udarcem izvan kaznenog prostora Son u 84.

Peti Tottenham sada ima 41 bod, tri manje od četvrtog Liverpoola, a dva više od šestog Arsenala, dok je West Ham 15. sa 22 boda, koliko imaju i 13. Newcastle United te 14. Crystal Palace. West Ham sada 18. Stoke Cityju, koji se nalazi u zoni ispadanja, bježi dva boda.

Na vrhu je Manchester City sa 62 boda, drugi Manchester United ima 47, a treći Chelsea 46. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije