Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Meškov uzvratio Zagrebu

Letjele šake u Kutiji šibica: Valčić i Nikulenkau isključeni nakon obračuna

PPD Zagreb - Meškov
Foto: Goran Jakuš/Pixsell
1/11
16.12.2014.
u 21:15

Domaći su odigrali iznimno loše prvo poluvrijeme u kojem su postigli tek šest pogodaka (13:6), a u nastavku nisu imali snage za preokret.

Rukometaši Prvog plinarskog društva Zagreb doživjeli su peti ovosezonski poraz, a u 12. kolu SEHA lige bolji je u Kutiji šibica bio bjeloruski Meškov Brest (24:21).

Domaći su odigrali iznimno loše prvo poluvrijeme u kojem su postigli tek šest pogodaka (13:6), a u nastavku nisu imali snage za preokret. Bjelorusi su im tako uzvratili za poraz u 3. kolu u Brestu.

Ilija Brozović i Mario Vuglač postigli su po tri gola, najviše u momčadi Zagreba, a goste su predvodili Janko Božović (6) i Dzianis Rutenka (4).

Susret je obilježilo i sukob Josipa Valčića i Nikulenkaua nakon čega je dvojac isključen. Prilikom šakačkog obračuna na parketu su bili svi igrači obje momčadi.

Foto: Goran Jakuš/Pixsell

Vodeći je Veszprem sa 33 boda (iz 11 utakmica), a PPD Zagreb (13) i Meškov (10) dijele treće mjesto sa po 24 boda.

>>Duško Čelica predstavlja se Zagrepčanima

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije