Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 146
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEMA IZNIMAKA

McGregor se vraća testiranjima na doping. Slavni Irac se krajem godine bori protiv Chandlera

UK: Boksa?i Floyd Mayweather i Conor McGregor  na konferenciji za medije
Foto: Scott Heavey/PRESS ASSOCIATION
1/5
22.05.2023.
u 08:37

Slavni Irac ulazi u USADA-in protokol antidopinškog testiranja, kojeg je bio pošteđen od srpnja 2021. kada je slomio nogu u meču protiv Dustina Poiriera.

Conor McGregor i Michael Chandler bili su treneri u novoj sezoni ‘The Ultimate Fightera’ koja uskoro kreće s emitiranjem.

Poznato je kako se treneri nakon posljednje epizode međusobno obračunaju u oktogonu, pa će tako biti i ovoga puta, piše Fightsite.

Njihov meč trebao bi se dogoditi krajem godine, a čini se kako je na putu do tog okršaja uklonjena još jedna prepreka.

Naime, slavni Irac ulazi u USADA-in protokol antidopinškog testiranja, kojeg je bio pošteđen od srpnja 2021. kada je slomio nogu u meču protiv Dustina Poiriera.

McGregor je nekoliko puta istaknuo kako će taj proces biti skraćen, ali iz USADA-e naglašavaju kako neće biti iznimaka i da su za sve borce ista pravila.

Iz Američke antidopinške agencije stiglo je priopćenje u kojem piše kako se Conor McGregor uskoro vraća testiranjima na doping.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije